Világhírű tervezőkkel dolgozik Justin Timberlake és Rita Ora

Justin Timberlake nem bízta a véletlenre visszatérő koncertturnéjának letisztult stílusát, Tom Fordot kérte fel a fellépőruhák megtervezésére. A letisztult stílusáról és elegáns öltönyeiről ismert tervező tökéletes választásnak bizonyult Timberlake legújabb "Suit & Tie" (Nyakkendő & Öltöny) című visszatérő klipjéhez: bár a hivatalos verzió még nem látható, már közzétettek egy werkfilmet, csak hogy tudjuk, mire számíthatunk majd.

A beharangozó filmben Timberlake átalakulását követhetjük nyomon, ahogy egy kiadós hajvágás után méregdrága Tom Ford szmokingokba bujtatják: egy pár pillanatra a márka neve is feltűnik a fekete-fehér film képkockáin. Timberlake három részes Ford szmokingot, hegyes végű szatén hajtókát, fehér galléros inget és egy túlméretezett csokornyakkendőt visel.

Ford állítólag nagyon élvezte az együttműködést: "Imádom Justint, hatalmas tehetségnek tartom és a stílusérzéke is kiemelkedő. Megtiszteltetés volt együtt kitalálni és véghezvinni a kampány kreatív részét" – mondta a tervező, aki nem csak a klipben, hanem az albumborító tervezésében is segített.

timberlake

Nem Timberlake az egyetlen, aki világhírű tervezővel megy biztosra: Rita Ora gőzerővel készül legújabb, The Radioactive Tour turnéjára, fellépőruháit pedig nem más, mint az Emilio Pucci kreatív igazgatója, Peter Dundas tervezi. "Az elejétől fogva nagyon jól kijöttünk Ritaval, teljesen gördülékenyen tudtunk együtt dolgozni. Igyekeztünk feltűnő, Rita személyiségéhez jól illő darabokat kreálni, ugyanakkor arra is odafigyeltünk, hogy megőrizzük a tipikus Pucci vonásokat" – árulta el a tervezés folyamatáról a divatház vezetője, akinek a ruháknál elsődleges szempont volt, hogy az énekesnő minél könnyebben tudjon mozogni bennük.

Emellé csempészte be a 2013-as tavaszi/nyári kollekciók legfontosabb elemeit, így született meg a terepmintás kezeslábas, az alább látható metálezüst fűző, illetve Ora arany-terepmintás katonai sapkája is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek