no

Jennifer Lawrence-ről nem szakadt le a szoknya

A SAG díjátadó egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a legjobb női főszereplőnek járó díjért induló Jennifer Lawrence szoknyája combnál szétnyílt. A Christian Dior Haute Couture estélyi uszályára – legalábbis akkor ezt mondták – valaki rátette a széket, ezért szakadt el. Most már az a hivatalos verzió, hogy a szakadás nem ruházati baleset, hanem Raf Simons tervező kreativitásának eredménye.

„A ruha több réteg tüllből és szaténból áll, ezt láthatták a nézők, amikor Jennifer megemelte a szoknyáját. Nem szakadt el és nem ruházati baleset történt – ilyenre tervezték a ruhát” – mondta a Daily Mailnek a Dior szóvivője.

Ciki a szétnyíló szoknyarész?

Talán ennek is köszönhető, hogy Lawrence nem esett kétségbe, amikor combközépnél szétnyílt a ruhája. A színésznő egyébként 38 karátos Chopart gyémánt nyakékkel, 6 karátos fülbevalókkal és gyémántgyűrűvel egészítette ki a ruhát, melyhez Roger Vivier táskát és Jimmy Choo cipőt viselt. Hiába a legnagyobb márkák, mégsem a legjobban öltözöttek között emlegetik: ön szerint ciki volt a szétnyíló ruha, vagy tulajdonképp jól nézett ki a színésznő?

Nézze meg a "szakadást" mozgóképen!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra