no

Heti kedvencek: kockák, geometria

Az egyik legnagyobb divat idén elvileg az újragondolt kockás ing lesz: a megszokott színes flanelinget letisztult, fekete-fehér selyem (leginkább műselyem) blúzok váltják, hála a Louis Vuitton által teremtett rajtzászlós trendnek. A Louis Vuitton sakktáblát épített a kifutóra, azon vonultak fel a kockás ruhákba öltözött modellek, és a divatház a reklámaiban is a geometriára fekteti a hangsúlyt. A Sportmax Milánóban mutatta be kockás kollekcióját, a Topshop Unique pedig Londonban vonultatott a kifutóra különböző geometriai mintákkal teli ruhákat.

Ha a Guardian jövendölése bejön, a Zarában is mindent nagykockás holmik fognak borítani: egyelőre még csak a csíkos trend szivárgott be a fast fashion boltokba , de mit ne mondjuk, az is elég extrém. Kockás holmikra sajnos még kifejezetten vadászni kell, olyannyira, hogy leginkább csak külföldről tudunk ilyesmit rendelni.

Aki sürgősen kockába akar borulni, és nem tudja kivárni, míg esetleg az itthon is jelenlévő üzletek polcaira kerülnek az efféle cuccok, a Romwe oldalán nézelődjön: van 3D hatású kockás ing, 2D hatású kockás ing és kicsit etnós beütésű szoknya. Hasonlóan jól be tudunk vásárolni a Topshopnál is, ott 38 fontért kapunk már nagyon menő fekete-fehér ruhát. Az Asos is felkészült a legújabb divatra, ott kötött szoknyától a blézerig minden van, csak győzzön választani! Nézze meg a galériában, mi mit találtunk!

Hogy a hazai boltokat se hagyjuk ki, beválogattunk a Mangótól egy kockás pelerint, a Zarától egy rakat vastag csíkos holmit, amiket ha jól kombinálunk, egy nagy kockának tudunk öltözni, és a H&M-ben is keretünk pár geometrikus mintás ruhát, de ez a felhozatal még messze van a Louis Vuitton showjától. Nézze meg a galériában a heti kockás kedvenceinket!

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek