10 dolog, ami télen nem hiányozhat a gardróbból

Azt már tudjuk, mit kell tennünk ahhoz, hogy télen is olyan trendin nézzünk ki, mint kedvenc hírességeink. Ezúttal a glamour.com szerkesztői gyűjtötték össze azokat az alapdarabokat, amiket feltétlenül tartanunk kell a gardróbban, ha a hűvös évszakban is divatosan szeretnénk kinézni. Nézze meg, mivel nem nyúlhat mellé 2013 első felében! Egy skinny farmer természetesen kell, de a kasmírpulcsi és a színes kabát is kötelező!

Skinny farmer

A legtöbb nő szekrényében megtalálható szűk fazonú nadrágot idén sem kell mellőzni a ruhatárunkból. 2013-ban leginkább fekete vagy sötétkék színben trendi farmer tökéletes viselet ügyintézéshez, vagy egy baráti ebédhez. Napközben bátran válasszunk hozzá csizmát vagy bőrkabátot, viszont ha esti programhoz vennénk fel a szűk farmert, kombináljuk inkább egy elegánsabb felsővel és hegyes orrú körömcipővel. Skinny farmert a legjobb áron a Mangóban találtunk, ahol a leárazásoknak köszönhetően 3995 forintért lehet beszerezni a szűk nadrágot (a szerkesztő kommentje: sajnos már csak 34-es és 44-es méretben vannak jó gatyák a Mangónál).

Zakó fekete gallérral

Jó ideje már nem csak a férfiak kiváltsága zakót hordani, az évek óta divatban tartott női zakók és blézerek több fazonban is trendinek számítanak, az egy gombos verziótól a military kiskabátig. Az idei szezon legmenőbb fazonja mégis az úgynevezett tuxedo stílusú, azaz fekete galléros, szmokingot idéző zakó, amit az elmúlt időszakban előszeretettel hord az R&B/soul énekes, Janella Monae is. A divatos blézert, amit 2013-ban viselhetünk rövidnadrággal, blúzzal vagy pólóval is, a Zarában érdemes beszerezni, ahol egy flitteres vagy méregzöld színű változat fekete gallérral 7995 forintba kerül.

Kasmír pulóver

A puha, meleg pulóvert a téli időszakban kombinálhatjuk szoknyával, mintás nadrággal, bőrnadrággal, de még rövidnadrággal is. Viselhetjük egymagában, vagy vehetünk alá farmeringet, a kasmírral egyszerűen nem lőhetünk mellé. Bár köztudott, hogy közepes árú kasmírba nem érdemes fektetni, aki mégis bizalmat szavaz a kasmírteszten jó eredményt elért Mangónak, egérszürke vagy fekete színben már 6495 forintért hozzájuthat a kényes anyag selyemmel kevert változatához.

Vékony, hosszú ujjú póló

A hosszú ujjú pólók szinte minden évszakban működnek, hiszen könnyen variálhatóak egy lazább inggel, vagy hűvösebb évszakban egy vastagabb pulóverrel. Ilyen egyszerű darabban kapták már lencsevégre a közelmúltban Beyoncét és Nicky Hiltont is. Az alapdarab másik előnye, hogy mindig megfizethető áron lehet beszerezni a fast-fashion üzletekben, például a H&M-ben, ahol csíkos és bordó színű változatban, 2990 forintért kapható.

Farmerhatású Chambray ing

A farmer modern változatának tartott chambray blúzok egyaránt népszerűek a női és férfi divatban is. Ha Emma Stone-hoz vagy Ryan Goslinghoz hasonlóan, fehér gombos ingre vágyna, a Stradivariusban 6595 forintért szerezheti be a szezon egyik legvagányabb darabját.

Élénk színű kabát

A 'colorblocking' trend benntartotta a szezon legmenőbb kabátjai között a színesebb darabokat is, melyek leginkább a semleges színárnyalatú ruhákkal mutatnak jól. Az Olivia Palermón októbertől-márciusig gyakran látható színes kabátokat ön is könnyen beszerezheti, a Zarában például egy piros kabátért 22995 forintot kell fizetnie, a H&M pedig egy rózsaszín kabátért 12990 forintot kér.

Térdig érő csizma

Meleg és elegáns, ez az a két tulajdonság, ami találkozik a térdig erő csizmában, ami a legtökéletesebb kombináció a hideg időjáráshoz. A táskáival embereknek munkát adó Pippa Middleton is kedveli a szinte bármilyen alkalomra felvehető fazont, aminek lapos talpú verzióját a Stradivariusban 22995 forintért lehet beszerezni. Ugyanitt egy magassarkú térdig érő csizmáért 19995 forintot kérnek.

Kötött pulóverruha

Vannak napok, amikor egyszerűen nem tudjuk elképzelni, hogy nadrágot húzzunk. Ilyen pillanatokra tökéletes a meleg és kényelmes kötött ruha, melyhez az Ugg csizmán kívül magassarkú cipőt vagy térdig érő csizmát is bátran felvehetünk. A túlméretezett sálakhoz és táskákhoz is passzoló viseletet a Zarában 3995 forintért szerezheti be leárazva.

Mintás sálak

Egy színes vagy mintás sállal a legszürkébb téli időszakot is feljavíthatjuk valamelyest. Idén több fazon is szupermenőnek számít, a klasszikus, de már unalmas leopárdmintástól a cikkcakkosig. A H&M-ben például egy fekete-fehér sál csillagokkal 2990 forintba, egy állatmintás pedig 1490 forintba kerül. Ha ön ennél bizarabb mintákra vágyna, egy szalonna mintás sálért jóval többet, 170 dollárt, 37300 forintot kell az üzletben hagynia.

Ujjatlan miniruha

A sztárokon gyakran látott ujjatlan mini idén nem csak a vörös szőnyeges események egyik favoritja, bátran viselhetjük az irodában vagy egy munka utáni koktélpartin. A kifinomult fazont párosíthatjuk egy feltűnőbb táskával vagy kivágott orrú magassarkúval is. Ujjatlan fehér miniruhát ezüst gyöngyökkel a Mangóban 14995 forintért találtunk, a Zarában egy divatosabb virágmintás darabért 5995 forintot kérnek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra