no

Kinek állnak jobban a Louis Vuitton-kockák?

A Louis Vuitton 2013-as Ready to Wear kollekciója a minimalizmu előtt tiszteleg. Marc Jacobs saját bevallása szerint ezúttal nem akart történeteket elmesélni a ruháival. Ahogy azt a style.com oldalnak elmondta, csupán valami egyszerűt, ám mégis erőteljeset szeretett volna alkotni. Az most nem kérdés, hogy a fekete, a fehér, a napsárga és a barna kockákból álló kollekció hogyan sikerült. Önöknek szokás szerint azt kell eldönteniük, hogy kinek állt jobban ugyanaz a ruha.

Kinek állt legjobban a kockás?

Kerry Washington, Kirsten Dunst, és Jessica Alba most nem csak a modellekkel versenyez, hanem egymással is: nézze meg a képeket a folytatásban, aztán görgessen fel, és szavazzon, melyik színésznő választotta a legszebb ruhát! Washington bézs kockái jobbak, mint Dunst földet söprő barnás szettje, vagy Jessica Alba rajtzászlót idéző ruhája tetszik önnek legjobban?

Kerry Washington

Kinek áll jobban?

A színésznő legújabb filmjét, a Django elszabadult népszerűsítette január 8-án Berlinben, és elsők között választott a kollekcióból. Kerry Washington az eredeti összeállításon nem sokat változtatott, csupán a cég fehér táskája helyett választott egy fekete Vince Camuto táskát.

A másik különbség, amit észre lehet venni, az a ruha hossza: míg a modellnek térd alá ér, Washingtonnak eltakarja a lábszárát is a szoknyarész, ami véleményünk szerint nem áll éppen a legelőnyösebben a színésznőnek. A kockák elrendezése miatt egyértelmű, hogy a két ruha ugyanolyan szabású, csak Washington jóval alacsonyabb a modellnél, ez a hosszkülönbség oka: egy kockányit azért felvarrathatott volna, nem?

 

Kirsten Dunst

Kinek áll jobban?

Az Art of Elysium Heaven gálán Kirsten Dunst egy földig érő Louis Vuitton ruhában jelent meg. Az apró négyzetekkel a 30 éves színésznő nem mert teljesen túlzásba esni, így ő elhagyta a Louis Vuitton által ajánlott kockás cipőt, utóbbi helyett egy hegyes orrú barna cipőt választott.

A Marc Jacobs által megálmodott, hatvanas évekhez illő frizurát és sminket Kirsten Dunst szintén passzolta, és teljesen természetes hatású megjelenést képzelt el magának.

 

Jessica Alba

Kinek áll jobban?

A Golden Globe afterpartijára a színésznő lecserélte estélyijét és egy fekete-fehér kockás Vuitton-kreációban jelent meg a vörös szőnyegen. Míg a kollekció napsárga és barna árnyalatú darabjai érdekesnek tűnnek, a fekete-fehér megoldás sajnos nagyon is emlékeztet egy rajtzászlóra. Jessica Alba azonban zászlóként is remekül néz ki, köszönhetően a Casadei cipőjének és a vörös rúzsának, nomeg hibátlan alakjának. Ön szerint Albának, vagy a modellnek állt jobban a ruha? Szerintünk egy kockás szoknyával is beérhette volna a színésznő, de végülis ez a szett se rossz, ha valakin jól mutat egy ilyen hangsúlyos ruha, az Hollywood egyik legcsinosabb anyukája.

 
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra