no

12 trend, ami minden nőnek jól áll

Nemrég készítettünk egy listát arról, hogy melyek azok a ruhadarabok és kiegészítőik, amikben lehetetlen jól kinézni. Most következzen az a 12 trend, ami minden nőnek jól áll. Nézze meg, mit viseljen, ha biztosra akar menni!

Fehér ing

Trendek jönnek-mennek, a klasszikus fehér ing évtizedek óta száműzhetetlen a divattervezők kollekcióiból. A fehér blúz ma már egyáltalán nem számít alkalmi viseletnek, nyugodtan felvehetjük farmerrel, fekete nadrággal, de akár egy nőiesebb szoknyával is feldobhatjuk gombos felsőnket. A klasszikus fehér ing híve többek között Jessica Alba, Miranda Kerr vagy Katie Holmes is.

Burokruha

Diane von Furstenberg Wrap ruhájának, más néven 'burokruhájának' sikere 1973 óta töretlen. Az alakra előnyösen simuló darab különlegessége, hogy nincs rajta se gomb, se cipzár, a ruhát egyszerűen magunkra kell teríteni és összekötni deréknál. A női divatra nagy hatást gyakorolt darabot a Metropolitan Múzeum is bevette legendás ruhákat tartalmazó gyűjteményébe – írja a wikipedia.

Viharkabát

A Burberry népszerű 'trenchcoatja' száz éve indult hódító útjára, amikor a világháború elején az angol hadsereg megbízta a márkát, hogy tervezzen kabátokat katonáinak. A ruhatárba könnyen beilleszthető sokoldalú ballon szinte minden nő szekrényében megtalálható, nagy rajongója a kabátnak Anna Wintour és az outfitjeivel néha mellényúló Pippa Middleton is.

Fekete Körömcipő

A fekete magassarkúra – amellett, hogy a férfiak szexisnek találják – mindig lehet számítani. Évtizedek óta kiválóan tud alkalmazkodni bármilyen eseményhez vagy ruhához, legyen az szoknya vagy nadrág. A lábat meghosszabító cipő mellett döntött nemrég Emma Stone is, aki kék viharkabátjához egy Vogue partira érkezett elegáns fekete cipőben.

Napszemüveg

Karl Lagerfeld kedvenc kiegészítője, a napszemüveg valóban minden nőt öltöztet, feltéve, ha megtaláljuk az arcunkhoz legmegfelelőbb keretet. Az elmúlt évek legmenőbb formái a szögletes, a John Lennon-féle kerek, és pilóta fazonok voltak. A designer mellett olyan divatikonokat, mint Lady Gaga vagy Victoria Beckham is többször kapnak lencsevégre napszemüvegben, mint anélkül.

Bő miniruha

A 'shift dress' néven befutott baby-doll fazon kivétel nélkül szinte minden alakon működik a szupervékonytól a teltkarcsúig. Illeszkedésének köszönhetően az alakot épp ott emeli ki, ahol kell és ott rejti el, ahol szeretnénk. Ilyen extrarövid, arannyal díszített, fekete miniruhában érkezett a David Letterman showba nemrég a Mamma Mia sztárja, Amanda Seyfried is, akin különösen jól állt a falatnyi ruha.

Monokróm szerelés

A hazai tervezők körében is népszerű, egy színpalettára épülő együttesek nemcsak eleganciát kölcsönöznek viselőjének, hanem a testet is előnyösen megnyújtják. Egyszínű darabok híve a fagyiszínű ruhákat preferáló II.Erzsébet királynő és az brit közélet egyik ismert alakja, Alexa Chung is.

Hangsúlyos nyakláncok

A feltűnőbb ékszereket bátran próbáljuk ki egyszerűbb pólóhoz vagy ingruhához is, hiszen az idei szezonban egy figyelemre méltó nyaklánc nemcsak egy díszes ruhának vagy blúznak lehet remek kiegészítője, hanem egy hétköznapibb outfitnek is. Ilyen túlméretezett nyakéket visel mostanában többek között Rihanna és Emma Stone is.

Természetes hajszín

A festett hajszínt 2013-ban várhatóan felváltja majd az arcbőrhöz illő, mindig trendi természetes szín, amit lágy hullámokkal dobnak majd fel a sztárfodrászok. Az év végi divateseményeken és filmbemutatókon is feltűntek már divatikonok ilyen hajzuhataggal, mint például a legszebb hajú hírességnek megválasztott Katalin hercegné vagy a Gossip Girl sztárja, Leighton Meester.

Arcpirosító

Az arcpirosító az egyik leghatásosabb kozmetikum, ami pillanatok alatt képes frissé és egészségessé varázsolni arcunkat, így tanácsos mindig tartani belőle egyet a táskánkban. Arcpirosító nélkül nem lép az utcára példál Dita von Teese és az állapotos Kim Kardashian sem.

Vörös rúzs

A több ezer éves múlttal rendelkező vörös rúzzsal nagyot nem tévedhetünk, hiszen sosem fog kimenni a divatból. Lényeg, hogy a bőrtónusunkhoz megfelelő árnyalatot válasszunk, legyen az matt narancs vagy brutális vörös, mindenképpen trendi külsőt kölcsönöz. A szívtipró szín remekül passzol Gwen Stefani szőke hajához és Rihanna sötétebb bőrszínéhez is.

Műszempilla

A sűrűbb és vastagabb műszempillákra a hollywoodi filmgyártás beindulásával nőtt meg a kereslet, de használata igazán hétköznapivá csak az elmúlt egy-két évtizedben vált. A tekintetet remekül kiemelő műpillát inkább egy extrább esti programhoz ajánljuk. A celebnők körében népszerű tuning legfeltűnőbb használója Nicki Minaj, akit el sem tudnánk képzelni hatalmas és vastag műszempillák nélkül.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra