no

Heti kedvencek: kontrasztos és díszes gallérok

Ha eddig kihagyta volna gardróbjából a kontrasztos gallérral készült ingeket, szerezzen most egyet! A legnépszerűbbek a fekete gomvonallal és gallérral ellátott fehér ingek, melyek optikailag nyújtják az alakot, vékonyítnak, és az ingtől elütő, sötét gallérral az arcra irányítják a figyelmet. Nem egy nagy trükk, de mindig beválik, ezért aztán kontrasztos ingeket már szezonok óta lehet kapni, akárcsak gyöngyökkel, flitterekkel díszített galléros darabokat. Utóbbiak ékszerezés nélkül is különlegessé teszik megjelenésünket és ugyanúgy az arcunkra tereli a figyelmet.

A leárazáson most úgy látjuk, hogy a legtöbb helyen 5 ezer forint alatt szerezhetünk díszes, vagy sötét galléros ingeket, blúzokat: ha a klasszikus fekete-fehér változatra vágyunk, a Reserved-ben nézelődjünk, ha a kristályos gallérok fogtak meg minket, a H&M-ben és a Bershklában érdemes keresgélni. A Zarában ebben a stílusban nincs semmi, a Pull & Bearben pedig elég gyermeteg a felhozatal. Cserébe a Stradivariusban kicsit vadnyugati stílusú kontrasztos ingek kaphatók. Nézze meg a galériában hol, milyen inget tud beszerezni!

A mi heti kedvencünk egyébként a H&M képen látható, kék-fekete szomking-inge, mely egyszerre elegáns, vicces és különleges. Ez egyelőre nincs leárazva, még 9490 forintba kerül.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek