no

John Galliano visszatér a divatszakmába

Oscar de la Renta merész lépésre szánta el magát, amikor a napokban felajánlotta a segítségét a divatvilágból lassan két éve kieső John Gallianónak. A Women's Wear Daily szerint az A-listás hollywoodi sztárok vörös szőnyeges ruháiért felelős 80 éves tervező és a rasszizmussal megvádolt Galliano együtt tervezik a divatház legújabb kollekcióját, melyet a közelgő New York-i divathéten mutatnak majd be.

„Johnnal hosszú évek óta ismerjük egymást, nagy tisztelője vagyok a tehetségének. Boldog vagyok, hogy lehetőséget adhatok neki arra, hogy visszatérhessen a divatszakmába, amiben mindig is rátermett és kreatív volt” – nyilatkozta a Becsületrend lovagi fokozatától is megfosztott tervezőről és a közös munkáról Oscar de la Renta.

Az elmúlt időszakban az 52 éves Galliano érdekében több, a divatszakmában elismert ember is felszólalt. A hírek szerint a visszatérés lehetőségét többek között Anna Wintournak, Manolo Blahniknak, Patricia Fieldnek, Grace Coddingtonnak és Kate Mossnak köszönheti a tervező, akit ugyan a bíróság csak pénzbírság fizetésére ítélt a zsidózásért, de az eset után sehol nem kapott munkát.

John Galliano és Kate Moss
John Galliano és Kate MossSerge Benhamou / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra