no

Nanushka vagy Castelbajac lova jobb?

Meglepő hasonlóságra lettünk figyelmesek a divatanyagok nézegetése közben. Nanushka Toni&Guy Fashion Weeken bemutatott nyári kollekciójának egyik lovas pulóvere ugyanis kísértetiesen hasonlít a leginkább színpadi fellépőruhákban utazó Jean-Charles de Castelbajac 2009 őszére tervezett szürke felsőjéhez.

Castelbajac-féle lovak
Castelbajac-féle lovak

Bár Nanushkánál a ló nyitott szájjal, fogakkal, szomorú szemmel van rákötve a pulóverre, és a füle sem lóg ki a felsőből, mint a marokkói származású tervező esetében, a ló sörénye hasonlóan van a pulóver karjára rojtozta Sándor Szandra kollekciójában is.

Önnek melyik designer ló tetszik jobban?

A hosszúujjú felső színe ugyan mindkét esetben szürke, Castelbajac sima egérszürke színben, V nyakkal, míg Nanushka sötétebb, mákos-szürkében dobta piacra a különleges darabot. A magyar tervezőt kerestük az egyezéssel kapcsolatban, de megkeresésünkre sajnos nem reagált. Ön mit gondol a lovas pulcsiról? Tetszik önnek valamelyik, vagy már az ötletet is grotesznek találja? Felvenne karjára egy kötött lófejet nyakkal, vagy marad a visszafogottabb pulóvereknél? Nekünk mindkét verzió tetszik egyébként, de nem ez számít, hanem az ön véleménye, szavazzon!

Nanushka lovas pulóvere
Nanushka lovas pulóvere
Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek