Zhanna Romashka talpig kékben utánozza Vanessát

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy érdekesen öltözött milánói járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Zhanna Romashka

Hétfőre picit enyhébb idő ígérkezik, elszórt csapadékkal, majd keddtől ismét elkezd hűlni az idő, folytatódik a változékony, csapadékos idő – jósolja az Időkép.hu. Erősen felhős lesz az ég, a délkeleti szél az Alföld déli részén néhol megerősödik, írja a met.hu. Napközben pluszok lesznek, 2-8 fok várható.

Mai street fashion anyagunkban a fotósként dolgozó Zhanna Romashkát mutatjuk meg önöknek, akinek kék szettjét mintha láttuk volna már valahol: és tényleg, Vanessán, a New York-i divathéten. Úgy tűnik, egyszínű holmikban divathétre menni trendi, a kék pedig épp menő színnek számít a divatmániások körében. Nekünk Zhanna sapkája a kedvencünk, nagyszerűen illik az összeállításhoz, és bár elég bohókás, mégis van benne valami elegáns. Sajnos azt nem tudjuk, a sapka honnan van, de a táska Paula Cademartori műve, az biztos.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek