no

Kinek áll jobban ugyanaz a miniruha?

Előző héten a celebek küzdöttek meg a kifutó modelljeivel, az eredmények alapján kijelenthetjük, hogy szívesebben látják a hírességeken a tervezők ruháit. Ezen a héten a miniruhák kerültek előtérbe, Nicki Minaj leporolt egy tavalyi Hervé Leger ruhát, amit előtte Adriana Lima viselt. Jessica Biel és a folyton másoló Naomie Harris egy klasszikusan elegáns Chanel ruhát választott, Ciara és a Sports Illustrated modell, Chrissy Tiegen bőr miniruhát viselt. Ezúttal sincs más dolguk, mint eldönteni, hogy kinek állt jobban ugyanaz a ruha.

Jessica Biel – Naomie Harris

Kinek áll jobban?

Justin Timberlake nejét elég sok divatblog a jól öltözöttek között tartja számon, így valószínűleg ez lehet az oka, hogy a mások ruhatárából gyakran merítő Naomie Harris ezúttal az ő ruhaválasztását ismételte meg. Jessica Biel egy fehér hosszú ujjú Chanel ruhát viselt a júniusi MTV Movie Awards-on, ugyanezt a darabot a legutóbbi Bond-film női főszereplője (Harris) a Lorraine-show adásában mutatta meg a közönségnek. Biel a ruhához egy fehér bokapántos, és a nyári trendeknek megfelelő zöld talprészű szandált választott, Harris pedig egy fekete-fehér szandállal próbált kitűnni a fehér háttérből és a fekete szőnyegből.

Chrissy Teigen – Ciara

Kinek áll jobban?

Christine Teigen a 2012-es Sports Illustrated fürdőruhás kiadványa kapcsán lehet ismerős, most azonban azért mutatjuk be, mert a modell ruhaválasztását nemrég megismételte az amerikai énekesnő, Ciara. Teigen egy fekete-fehér Mason by Michelle Mason bőr ruhát viselt a Watch What Happens Live című műsor rendezvényén szeptemberben. Ciara a fekete verzióját öltötte magára a Billboard magazin Nők a zenében elnevezésű novemberi eseményén. A két ruha között a színeltérés mellett a Teigen által viselt óriás nyaklánc jelent eltérést, ami szerintünk sokat javít a miniruha nem éppen szerencsés nyakkivágásán.

Nicky Minaj – Adriana Lima

Kinek áll jobban?

A Hervé Leger divatmárka óriásit kaszált a bandage ruháival, köszönhetően a ruha nőies kialakításának. Már számos példa volt rá, hogy ugyanolyan Hervé Leger ruhában jelentek meg hírességek, ezúttal Nicki Minaj ismételte meg Adriana Lima választását. A Victoria's Secret angyala a fehérneműcég Valentin napi rendezvényén jelent meg ebben az ezüstszínű ruhában, míg az év egyik legrosszabbul öltözött hírességének megválasztott Minaj majdnem egy év eltéréssel, egy Las Vegas-i új évi partin jelent meg az alakkiemelő miniruhában. Az idei Pirelli naptárban várandósan szereplő Adriana Lima visszafogott kiegészítőket választott a ruhához, míg Nicki Minaj túlméretes lánccal hívta fel figyelmét az amúgy is látványos dekoltázsára.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra