Felismeri Kate Mosst a Versace képein?

A tavaszi kampányok egyik legbizarrabb anyagával rukkolt elő a Versace, aki idén bronzbarnára festett amazonokkal, Kate Moss-szal, Daria Werbowyval, Joan Smalls-zal és gladiátornak álcázott férfimodellekkel, Kacey Carringgel, Veit Couturierrel és Edward Wildinggel készítette el sötétkék háttérben lőtt reklámanyagát – írja a dailymail.co.uk.

A kampányban szinte alig felismerhető a világ egyik legismertebb arca, Kate Moss, aki csipkében, szoborszerűen pózol Mert & Marcus kamerájának. „Nem volt könnyű egy kampányban szerepeltetni három olyan elbűvölő és ikonikus nőt, mint Kate, Daria és Joan. Mert&Marcus igazán felülmúlta önmagát, minden egyes kép úgy néz ki, mint egy műalkotás” – nyilatkozta a sztárokkal teletűzdelt kampányról Donatella Versace.

Felismerte Kate Mosst a képeken?

A nehezen beazonosítható brit ikon látható lesz még a tavaszi szezonban Stuart Weitzman cipő reklámjában és a Givenchy hirdetésében is. Önnek hogy tetszik a hatalom és dominancia témája köré épített kampány? Látott már jobbat is az 1978 óta működő divatháztól, vagy kifejezetten tetszenek a szoláriumbarnára festett modellek, mellyel tavaly már a H&M is megpróbálta eladni fürdőruha kollekcióját?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek