no

Taylor Swift vagy Chloe Moretz öltözött jobban?

A 2013-as téli szezon első vörös szőnyeges eseménye a People’s Choice Awards, melyet több nevesebb esemény követ majd, például jövő héten a Grammy, aztán az Oscar. A People’s Choice-ot a CBS tévétársaság rendezi meg minden januárban a Los Angeles-i Nokia Theatre-ben, idén 475 millió néző szavazott kedvenc énekesnőire, színészeire, zenéire, de nem a nyerteseket fogjuk sorolni (és nem is a divatkatasztrófákat), hanem a két legjobban öltözött celebnőt mutatjuk meg önöknek.

Körbenéztünk a külföldi oldalakon – Mirror, Daily Mail, Vogue.it, Styleite, People, etc. –, és arra jutottunk, hogy a divatszakemberek leginkább Taylor Swift fehér estélyijétől, és Chloe Moretz neonsárga ruhájától vannak elájulva.

Taylor Swift az amerikai nép kedvenc country énekesnőjeként távozott az eseményről, melyen végig annak drukkolt mindenki, nehogy mellet villantson a mélyen dekoltált Ralph Lauren estélyiben. A földet söprő, fehér, mélyen dekoltált ruhával Swift a külföldi sajtó szerint remekül bizonyította, hogy jól van szakítása után (eddig volt pasija, Harry Styles, a One Direction énekese), és nagyon ügyesen megoldotta a stylist, hogy nehogy mell villanjon: valószínűleg kétoldalú ragasztóval rögzítette a ruhát Swift mellén. A türkiz kiegészítők és a füstös szemfestés is illett a görög istennős ruhához.

Ki nézett ki jobban a díjátadón?

A másik celebnő, akinek stílusát előszeretettel dicsérték, Chloe Grace Moretz volt, 2013 egyik feltörekvő stílusikonja. Ő egy neonsárga, csipkés Simone Roche ruhában érkezett a gálára, melyen 2012-ben a legjobb 25 év alatti mozisztár díját nyerte. A puffos, vibráló színű ruhában – melyhez Smythson clutchot választott – nem lehetett nem észrevenni az Éjsötét árnyék és a Leleményes Hugo 15 éves színésznőjét. Az üde, sikkes, virágos kreációban Moretz  máris bizonyította, hogy igaz lehet a jövendölés, és 2013-ban még több címlapot és cikket kaphat a divatlapokban. A két híresség ruhája és stílusa nagyban eltér, úgyhogy ízlés kérdése, melyikük ruha tetszik jobban: önnek a letisztult, fehér, szexi Ralph Lauren estélyi, vagy a játékos, izgalmas Simone Roche kreáció jön be jobban?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra