Menő vagy ciki az olvadó leggings?

Szeretjük az extrém leggingseket, a Black Milk macskanadrágai különösen tetszenek, valószínűleg nem csak nekünk, mert rengetegen koppintják őket. Az URB legalább nem ezeket másolja, hanem előrukkolt valami egész újjal: a lábtőről lefolyó szuroknak – vérnek, azbesztnek, takonynak és egyéb fnomságoknak – tűnő leggingsszel.

Azért lássuk meg a jót is a bizarr újításban: először is mindet kézzel készítik – méghozzá latexből és egy réteg púderből –, másodszor pedig végre kerül valami új a japán Harajuku-környéki fiatalok gardróbjába is. Ja, és a celebek is biztos szeretni fogják, mert a Nickelodeon díjátadó zöld trutyis hangulatát bármikor újra átélhetik otthon, potom 50 dollárért (11 ezer forint).

Ha tetszik önnek oz olvadó leggings, vehet egyet az URB honlapjáról és szavazhat a menőre, ha nem tetszik, nyomjon a cikire! Végülis lehet párosítani a furcsa ruhadarabot sima leggingsszel, mintás, vagy kötött harisnyával, ráadásul több méretben is kínálják, így a vastagabb combúak is hordhatják. Micsoda szerencse. Ráadásul ha nagyon tetszik, akkor rendelhet hozzá illő olvadó zoknit is 30 dollárért (6700 forint). Szóval menő vagy ciki?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek