Lagerfeld 10 legjobb beszólása 2012-ben

A világ egyik legelismertebb divattervezője sohasem a visszafogott stílusáról volt híres. Időről időre sértő beszólásaival hívja fel magára a figyelmet, bár azt nem lehet tudni, ezeket mennyire mondja komolyan, és egyáltalán, kinek mondja és mikor: mindenesetre egyre jobb beszólásokat kezdenek Lagerfeldnek tulajdonítani.

Azt már február óta tudjuk, hogy Adele kövér, és az orosz férfiak rondák, de a görögök is megkapták a magukét, amikor a furcsa ruhákat tervező, kissé öntelt Lagerfeld a Metro lapcsalád vendégszerkesztője volt egy napig.

Júniusban megint megjelent egy adag furcsa Lagerfeld-ruha, aminek kellett a hírverés, így aztán augusztusban a tervező bevetette kedvenc cicáját: a Choupette névre keresztelt macskánál nincs is jobb marketingfogás. Esetleg még több beszólás. Merthogy a vendégszerkesztői munka alatt elhangzott mondatok, és az innen-onnan előkerülő Lagerfeld-aforizmák mindig címlapra juttatják a tervezőt. Mi most az idei 10 legjobb megszólalást szedtük galériába, kattintson a képre és olvassa el, miket hordott össze a híres tervező 2012-ben!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek