Szilveszterezzen talpig flitterben, gyöngyben!

Ha maradt még pénze a rengeteg decemberi kiadás után, és szilveszterre ki akar tenni magáért, akkor bizony be kell vásárolnia egy szexi ruhát. Az üzletekbe már karácsony előtt megérkeztek az ünnepi miniruhák, flitteres felsők, arannyal kivert minisortok, minden, ami csak kellhet egy nagy bulihoz. Mi még az ünnepek előtt néztünk körül, akkor is már csak első ránézésre volt nagy a választék, mert bár minden üzletben legalább három-négy különböző partitruha kelleti magát, de ha jobban megnézzük, mit kaphatunk, mégiscsak elég kicsi a felhozatal: mindenhol miniruhák tucatjai, azok közül is inkább kis méretűek kelletik magukat.

A flitteres sortoktól már mérgezést kapunk, főleg, hogy nem állnak jó senkinek, a többit meg már a térdig érő ruhák közt bemutattuk. Visszafogott szettekért nézze át ismét a karácsonyra ajánlott egyberuháinkat, ha szeretne kicsit megvadulni év végén, nézze meg, miket túrtunk most!

Bershka

Öt boltot jártunk végig annak reményében, hogy szép ruhákat találjunk, lett is pár kedvencünk. A Bershkában kezdtük túránkat, ahol minden a tinikre van szabva, így aztán az L-es méret M-esnek felel meg, az elegancia pedig egyet jelent a gyöngyökkel és fenékig érő rucikkal. Az egyik legjobb a gyöngyös aljú, art deco hímzéssel díszített fekete miniruha volt, melynek legnagyobb hátránya, hogy folyamatosan potyognak róla a gyöngyök, így tulajdonképp hordhatatlan: hamar tönkremegy és nem is túl kényelmes feszt gyöngyöket szedegetni a cipőnkből.

A másik egyberuha, amit próbáltunk, nem volt kicsit se visszafogottabb, a tüllel pótolt kivágások tényleg csak keveseknek állnak jól, nekik viszont nagyon. Mindkét ruha 13995 forint, és még nincsenek leárazva. Próbáltunk még egy art decós miniszoknyát és egy aranyló maxit is, a mininek sajnos a szabása nem volt jó, a maxit meg szigorúan 170 centi fölött ajánljuk. További élményeket és árakat a galériában, még több ruhát a Bershktól itt talál!

Stradivarius

A bazári hangulatból kicsit elegünk lett, átmentünk hát az idősebbeknek pozícionált másik Inditex üzletbe, a Stradivariusba. Ott rengeteg barokkos cuccba futottunk bele és kevesebb minibe, ami igazi felüdülés volt. A tollas tütüt ajánljuk mindenkinek, aki szereti az extrém dolgokat, és nem prüszköl a szállingózó, pelyhes alsótolltól.

Ezen kívül még díszes galléros felsőket és gyöngyös szoknyákat próbáltunk: sajnos még mindig dívik az elöl rövid, hátul hosszú fazon, ami tényleg csak igazi hippiken és modelleken néz ki jól. Szerintünk akkor már inkább miniben menjen bulizni. Próbáltunk még egy egész harcias, barokkos szettet, bársonyos leggingsszel – ami nem is olyan rossz! – és válltöméses, extraolcsó zakóval. Egy visszafogott ruhát is próbáltunk, abban legalább nem látszik ki a vastag böllérkar, ami a galéria többi képén sajnos szemet szúr. Árakat a galériában talál, elöljáróban annyit: elkezdődtek a leárazások, az egykor 6 ezer forintos leggings már csak 2995 forint például.

H&M

A testhezálló ruhák próbálgatása után áthúztunk a H&M-be, ahol kevesebb a miniruha, annál több a trendi szoknya, sort és ing. Igazából itt minden túl trendi volt, amit vagy tud viselni valaki, vagy nem: a ceruzanadrág peplummal ráadásul nem is a legbulisabb szett. Talán a rózsaszín sortocska volt az egyetlen igazán picsás darab (a flitteres sellőülányruhát sajnos nem találtuk meg), de ha innen öltözünk fel szilveszterre, a darabok nagy részét legalább a munkahelyünkre is fel tudjuk venni.

New Yorker

A New Yorkert régebben kifejezetten szerettük, de valahogy egyre rosszabb minőségűek a ruhák és egyre szűkebb a választék. Az itt talált miniruhák például csapnivalóak voltak, csak viccből aggattuk magunkra a rengeteg aranygöncöt. Egyik sem áll jól, tudjuk. Egy előnyük az, hogy olcsóak, például máshol 2990 forintért biztos nem kapunk ruhát és kiskabátot. A galériában talál műbőr-peplumos szettet és fodros miniruhát is, nézze meg és röhögjön felszabadultan!

Reserved

A Reserved-ben már karácsony megkezdődtek a leárazások, most már -50% feliratú táblák lógnak a kirakatban. Elegáns kisruhákból sajnos nem volt túl sok, de igazából egyféle is elég, ha az jó. Találtunk egy szép, fehér ruhát, amiben Kim Kardashiannak érezhettük magunkat és egy hasonló feketét is, mely szintén tök jó választás egy normális, akár vacsorával egybekötött buliba. 10 ezer forintért innen már biztos fel tudunk szépen öltözni.

Persze itt is vannak vadhajtások, például a barna hentesmellényre emlékeztető ruha, vagy a pszichedelikus tunika, de mindkettőt el tudjuk képzelni, hogy megveszi valaki, főleg leárazva. Nézze meg a galériában, mit találtunk a visszafogottabb, kevésbé trendkövető üzletben!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek