Így öltözzön Kardashiannak!

Kim Kardashiant sokan irigylik alakja és realityje miatt, melyet húgaival forgat: eheti „öltözz celebnek” cikkünkben őt és magasra nőtt testvérét, Khloe Kardashiant vesszük szemügyre. Kim és Khloe Miamiban ment vásárolgatni, ennek örömére összeöltöztek: ugyanolyan szabású, de eltérő színű, szűk nadrágot és fekete felsőket vettek fel. Kim Kardashianon blézer van, mint mindig: logikus, hisz slankít és azonnal trendivé tesz bármilyen szettet. Khloe Kardashianon pedig egyszerű fekete ing lobog, mely szintén vékonyít kicsit optikailag.

Az egyszerű, hétköznapi összeállításokat a Kardashian testvérek cipőikkel teszik elegánssá: mindkét cipő drága designerdarab, de tulajdonképp egy egyszerű, fekete körömcipővel elérhetjük ugyanezt a hatást.

A nővérek által viselt ruhákat – legalábbis nagyon hasonlóakat – könnyen beszerezhetjük itthon bármelyik plázában: a Zarában tulajdonképp minden van, ami egy színes nadrágos, fekete felsős megjelenéshez kell, de a H&M és a Bershka is nagy segítségünkre van, ha télvíz idején elegáns szandált és atlétát keresünk. Nézze meg a galériában, hol szerezheti be a kardashianos ruhákat – ráadásul szinte mindet 10 ezer forint alatt!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek