Katalin hercegné 10 legjobb ruhája 2012-ben

Katalin hercegnét többször is megválasztották az év stílusikonjának, bármit felvesz, slágerdarab lesz belőle, például a testszínű magassarkúból is kétpercenként megvesznek egyet.

Nehéz egy ennyire jól öltözött nő ruhatárából kiválasztani a 10 legjobb, legemlékezetesebb szettet, de megpróbáltuk. Nézze meg a galériában a különböző összeállításokat és szavazzon az önnek legjobban tetszőre!

A hercegné nagyon szép estélyivel indította az évet, január 8-án a Warhorse (Hadak útján) londoni premierjének vörös szőnyegén vonult hollywoodi celebnőket megszégyenítő eleganciával. A földet söprő, fehérrel bélelt fekete csipkeruha márkáját nem közölte a Daily Mail, de ha tippelhetünk, szerintünk az Alexander McQueen divatház volt a tervező.

Az estélyi után egy sportosabb szettet is mutatunk, március 15-én Katalin ugyanis gyephokizott egy hivatalos rendezvényen. Persze nem jókedvében, hanem ez volt a feldat, de azért élvezte. Erre az alkalomra rózsaszín Levi’s farmert és egyéb olcsó ruhákat vett fel, de a Velvet olvasói akkor megszavazták a hét legvagányabb nőjének.

Májusban ismét estélyiben láthattuk a térdig érő ruháiról híres hercegnét, az olimpiai díszvacsorára egy smaragdzöld Jenny Packham ruhát és egy 450 fontos Jimmy Choo cipőt vett Katalin, aki így konkrétan túlragyogott mindenkit az eseményen. A hónap végén azért egy térdig érő, pliszírozott ruhát is villantott a Buckingham palota kerti partiján. A púderszín ruhát többször is viselte a hercegné idén, egyszer a kerti buliban, aztán a Királynő jubileumi ebédjén a Windsor kastélyban. Az Emilia Wickstead által tervezett ruha 1200 fontba kerül egyébként, és nagyon jól megy hozzá a bézs L.K. Bennett cipő.

Június 3-án egy hasonló szabású, de élénkpiros Alexander McQueen ruhát választott a hercegné – vagy öltöztetőnője – a gyémántjubileum alkalmából rendezett hajókázásra: ahogy Katalin ruhái általában, ez is igazi slágerdarab lett, többek közt Kim Kardashian is felpróbálta. Az Olimpia után, melyen a hercegné főként csak sportos szettekben volt látható, megkezdődött a távol-keleti gyémántjubileumi turné, mely során Katalin és férje, Vilmos minden nap több öltözetet elhasználtak. Az egyik legjobb a szingapúri sárga ruhácska volt, de ebből az időszakból tényleg nehéz válogatni, nézze meg a legtöbbet ebben a posztunkban! Egyébként valamikor ekkortájt esett teherbe a hercegné, aki nem tudta sokáig titkolni, hogy állapotos.

Melyik volt Katalin legjobb ruhája?

A távol-keleti út után a hercegné a borús Angliában turnézott tovább: Newcastle upon Tyne-ban egy közösségi kertet látogatott meg abban a bordó kabátban, amiben az előző karácsonyt töltötte Sandringhamben a királyi családdal. A kabát márkáját a Daily Mail ettől függetlenül nem tudja, így sajnos mi se. Katalin egyik legemlékezetesebb megjelenése idén az volt egyébként, amikor megmutatta a világnak frufruját. Azóta mindenki frufrut vágat és az 1400 fontos, kicsit hippis Mulberry ruhát is elkapkodták a jómódú britek.

Utoljára hagytuk azt a szettet, melyben Katalin elhagyta a kórházat december 6-án, ahol veszélyes terhességi hányással kezelték. A hercegné kifogástalanul elegáns volt, szettjét mi is megirigyeltük, itt megnézheti, hogyan állíthat össze hasonlót.  Nos, önnek melyik ruha tetszett legjobban idén? A zöld nagyestélyi, vagy a rózsaszín farmer? Esetleg a bordó kabát? Vagy a piros McQueen ruha? Szavazzon a kedvencére!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek