Az év legjobb kis feketéi

Coco Chanel a huszas években népszerűvé tette, az egyszerű szabású, rövid fekete ruhát. Ez a darab mára klasszikussá vált, és valószínűleg nincs nő, akinek ne lenne legalább egy a szekrényében. Ezek után nem meglepő, hogy a hírességek idén is előszeretettel viselték a kis fekete ruhákat, ráadásul az is megesett, hogy ugyanazt a kis feketét két hírességen is viszont láthattuk.

A Harper's Bazaar összegyűjtötte az idei év legjobb kreációt, és tekintve az óriási választékot, végül 50 ruha került a válogatásba. Scarlett Johansson rögtön duplázni tudott, hiszen egy Nina Ricci és egy Versace ruhával szerepel a listán. A szerintünk egyik legérdekesebb szabású ruhát, egész pontosan egy Christian Diort Marion Cotillard viselte, a legfurcsább választást Jen Brill követte el, amikor egy lyukacsos bőr Chanel ruhát vett fel.

A legmerészebb egyértelműen Nicole Richie Anthony Vacarello ruhája volt, a legszebb szoknya rész Kerry Washington Altazurra ruháján látható. A Julia Roberts által választott Victoria Beckham ruhájára valóban illik a letisztult kifejezés, de a színésznő egy kivénhedt diáklánynak fest benne.

Önöknek melyik ruha tetszett a legjobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek