Beckhamék fia lett a Burberry arca

Victoria és David Beckham már jó ideje magabiztosan pózol modellként különböző fotókon, és már középső fiuk, a 10 éves Romeo is csatlakozott hozzájuk. Őszintén szólva ez nem is meglepő – függetlenül attól, hogy benne van-e a híres szülőknek a keze gyermekük modellkarrierjében –, ugyanis a fiú igazán profi mód mozog a kamerák előtt, és a szakértők szerint nagy jövő áll előtte ebben a szakmában.

Nemrégiben a Spice Girls musical premierjén természetesen tiszteletét  tette a Beckham család is, de nem is akárhogy: a família fiú tagjai tetőtől talpig Burberry-ben jelentek meg. Időközben kiderült, ez nem volt véletlen, mivel Romeót választották a márka 2013-as év tavaszi kampányarcának.

Mario Testino fotós egyes képei már napvilágot is láttak, ahol a kis Beckham gyerek Cara Delevingne-nel, Edie Campbell-lel, Charlotte Wiggins-szel, Charlie France-szel, illetve Max Rendell-lel pózol.

Hol a kissé komolyabb, klasszikus, bézs Burberry viharkabátban, hol pedig színes, fényes dzsekiben, fekete nadrágban és Wayfarer  napszemüvegben nyomul, bár lényegében mindegy, mit aggatnak rá, mindegyik darabban sugárzik róla, hogy jól érezte magát a fotózás alatt, annak ellenére, hogy ez volt élete első munkája.

Christopher Bailey, a divatház kreatív igazgatója szintén meg van elégedve Romeóval, sőt mi több, úgy gondolja, hogy lendületes, fiatal energiákkal tette még tökéletesebbé a kampányt.

„Nagyon jól érzetük magunkat a fotózás alatt, és úgy gondolom, ez látszik is a képeken, amik remekül tükrözik a derűs és lendületes szellemiségét a kollekciónak” – magyarázta Bailey.

A képeket elnézve a kis Romeónak nem ez lesz az utolsó modellmunkája, és ki tudja: lehet, hogy egy új családi hagyomány van születőben a Beckham famíliában.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek