Lady Gaga emeli a tétet: menő vagy ciki a ketrec-fejdísz?

Az énekesnő eléggé el volt tűnve az utóbbi időben. Szerencsére előkerült, nem is akárhogy: fején kalitkával, ujján pedig akkora műkörömmel, amivel ölni is lehetne. Szombat délután New York-i hoteléből lépett ki Gaga egy arany ketreccel a fején, amiben Hannbal Lectert idézte a Daily Mail újságírói szerint. Vagy Leonardo DiCapriót a Vasálarcos című filmből, szerintünk. Az énekesnő stylistja, Nicola Formicetti nemrég nyilatkozta, hogy megbánt már pár szettet, de Gagán végülis minden jól mutat – hát a fejketrec talán még rajta se az igazi…

A szett többi részében és a sminkben amúgy pont semmi különös nincs, a fekete bőrkabát, a csipkefelső és a fekete nadrág tök átlagos. Egyébként a fejdíszes már a második szettje volt Gagának aznap: szombat délelőtt is sokkolta kicsit az embereket. Fehér, érdekesen szabott, elegáns ruhát választott, de a visszafogott estélyi mellett akkora fekete műkörmöt villantott mutatóujján, amekkorát még nem láttunk (kép itt).

Ha összeadjuk a hatalmas körmöt és a fejtketrecet, csak arra tudunk gondolni, hogy Gaga retteg attól, hogy egyszercsak elkezdi túrni orrát széles publikum előtt. Vagy önnek tetszenek az énekesnő újabb extrém húzásai? Ha ön szerint kifejezetten vicces a fejdísz és a köröm, nyomjon a menőre, ha túlzásnak tartja a furcsa kiegészítőket, szavazzon a cikire!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek