Valentina platform gumicsizmában sokkol

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Valentina llardi Martin

Hétfőn az évszaknak megfelelő hőmérsékletekre van kilátás, azaz napközben 1-6 fok lesz – írja az Időkép.hu. Elszórtan számíthatunk csapadékra, többfelé képződhetnek pára- és ködfoltok, erősen felhős lesz az ég. Ésszakkeleten még havazás is előfordulhat, illetve reggel és este egy kevés ónos eső is borzolhatja a kedélyeket. Legalább a szél nem lesz erős.

Mit szól a platform gumicsizmához?

A csúnya pulóveres lányok után ismét egy New York-i divatmániás következik: a szerkesztőként dolgozó Valentina llardi Martin a Rodarte showt nézte meg a visszafogott, mégis különleges szettben.

Ugyan mi azt tippeltük volna, hogy a csizma egy turkált marhaság, tulajdonosa valószínűleg dollárezreket fizetett érte, és annyira nagy durranás volt 2011-ben, hogy külön posztot is írtunk róla, melyben önök megszavazták, hogy ciki viselet. Itt az ideje, hogy újragondolják nézeteiket: egy ilyen jókislányos összeállítással inkább vicces a platform gumicsizma, mint ciki, nem? Ad egy kis szadomazós bájt az amúgy öreglányos szettnek. A mi kedvencünk egyébként a kesztyű és szoknya párosa, de a táskát is elfogadnánk. Önnek hogy tetszik Valentina? És a csizma? Szavazzon!

Top: Sergio Zambon

Szoknya: Comme des Garcons

Csizma: Louis Vuitton

Táska: Jason Wu

138985032
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek