no

Alma szőrös pulóverben bulizott

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy céges karácsonyi buliból jelentkezünk, ahol a dress code csúnya pulóver volt, mivel a bulit a nemzetközi csúnyapulcsi napon tartották. Minden vendég szépen beltözött, így volt miből válogatni. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is, ronda pulóverben, avgy anélkül: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc téli szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk vasárnap!

Alma

Vasárnap is folytatódik a borongós, csapadékos idő, de ekkor már többnyire eső várható, északkeleten lehet még vegyes halmazállapotú csapadék – írja az Időkép.hu. Minimum -1, +3, nappal maximum 2 - 7 fok lesz Advent harmadik vasárnapján. Alma nem volt annyira boldog attól, hogy fotózzák, de hősiesen helyt állt: a pulóver, mint mondta, barátnője nagynénjétől van, aki saját maga kötötte szőrös fonalból az extravagáns darabot.

Egy ilyen pulcsihoz színben illő, nem túl hivalkodó darabokat kell venni, ahogy Alma tette, hogy elég hangsúlyt kapjon a színes-szőrös pulcsi. A szürke darabokat Alma arannyal kevert fekete kiegészítőkkel dobta fel, a mi kedvencünk szettjéből a szegecses bakancs.

Pulóver: Delvecchio nagyi kötötte

Cipő: Stradivarius

Nadrág: Levi's

Táska: Mango

Kardigán: Pull and Bear

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek