Miranda Kerr kihívóan harapdálja az ujját a Mangónak

November közepe óta tudjuk, hogy Kate Moss-t az ausztrál modell váltja a márkánál, legalábbis ami a 2013-as tavaszi és nyári kollekció reklámkampányát illeti. Elsőre csak egy közleményre és pár werkfotóra futotta, de ezen a héten Madridban hivatalosan is bejelentették a nagy hírt és pár reklámfotó is előkerült. Részletek a hajtás után!

Arra persze ügyelt a cég, hogy Kerr minél több összeállítást mutasson be. Az előzetes képeken egy fehér blézert, fekete felsőt és csíkos nadrágot viselt, a sajtótájékoztatón viszont már egy fehér, szakadt farmerben, fehér pólóban és duplasoros blézerben pózolt nagy vehemenciával a közönségnek, a kampányfotókon pedig újabb három szettet mutat be.

A modell, aki nemrég az énekléssel is megpróbálkozott a Victoria's Secret kedvéért, természetesen a Twitter oldalán is közzétette az egyik kép részletét, de a szokásos marketingduma nélkül, hiszen azt már az első közleményben és a sajtótájékoztatón letudta. Aki lemaradt volna, Kerr megemlítette, hogy mennyire örül annak, hogy együtt dolgozhat a márkával a 2013-as tavaszi/nyári kampányon, és milyen remek volt a New York-i fotózáson. Ja, és imádja a Mango kollekcióit, hiszen minden alkalomra talál megfelelő ruhát náluk.

Oszd meg másokkal is!
Mustra