Menő vagy ciki az Olsen ikrek 11,8 millió forintos hátizsákja?

A korábban 4 millió forintos szőrmehátizsákkal sokkoló Olsen ikrek az idei szezonban is túlárazta designer-táskáit. Ashley és Mary-Kate Olsen közös luxuscége, a 2006-ban alapított The Row egy 55000 dolláros, 11,8 millió forintos fekete lakkbőr hátizsákot dobott piacra, melynek különlegessége, hogy mindössze 12 darab készült belőle világszerte. A nílusi krokodilbőrből varrt táskákra a pirulákra emlékeztető díszeket a neves brit művész, Damien Hirst tervezte a Council of Fashion Designers of America által is elismert márkának – írja a highsnobette.com.

„Nagy rajongói vagyunk Damien Hirst és a The Row munkáinak is, ezen a projecten a fő hangsúly a különböző médiumokból jött művészek közös munkáján volt. Álmodni sem tudnánk ennél jobb partnerséget. Ezzel a hátizsákkal sikerült közelebb hoznunk a művészet és a divat között tátongó szakadékot” – nyilatkozta az együttműködésről Paola Russo, a Just One Eye társalapítója, akinek elfogultsága érthető, ugyanis a sima és pöttyös változatban is kapható táskák december 12-től csakis a Just One Eye-nál lesznek beszerezhetőek, a bevétel egy részét pedig az UNICEF-nek ajánlották fel a tervezők.

the olsen twins and damien hirst team up for a one of a kind 55k

Ön szerint menő az Abodi Dóra cipőre emlékezető, hordható műalkotásnak beállított táskakollekció vagy cikinek találja, hogy egy kisebb lakás árát kell kifizetni az Olaszországban gyártott kiegészítőért?

The-Row-Olsens-backpack
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1778) (2652) Ciki!
Mustra