Margó csúnya pulóverben tűri az ónos esőt

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy céges karácsonyi buliból jelentkezünk, ahol a dress code csúnya pulóver volt, mivel a bulit a nemzetközi csúnyapulcsi napon tartották. Minden vendég szépen beltözött, így volt miből válogatni. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is, ronda pulóverben, avgy anélkül: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc téli szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk szombaton!

Margó

Szombaton borult, csapadékos, szeles, de jelentősen enyhébb időben lesz részünk, mint pénteken – ígéri az Időkép.hu. Délig az Északi-középhegység térségében ónos eső, az északi határnál havazás várható, a Dunántúlon többnyire esőre számíthatunk, másutt a havas és ónos eső idővel átvált esőbe. Tehát valami mindig esni fog, és csúszósak lesznek az utak. Éjszaka minimum +3 és -5 fok, napközben 3 - 8 fok várható.

A ronda pulóver ugyan nem véd a hidegtől, de legalább felvidít a szürkeségben. Margó szettje pont megfelelő egy szombati családi ebédre, de amíg úton vagyunk, addig elkél egy pufidzseki.

Pulóver: C&A

Nadrág: Pull and Bear

Ing: H&M

Cipő: Mango

Táska: vintage

Oszd meg másokkal is!
Mustra