Így öltözzön Katalin hercegnének!

Az állapotos Katalin hercegnét pár nap kórházi tartózkodás után hazaengedték: nagyjából az egész világ láthatta, milyen szettben távozik a hercegné az intézményből, tehát nem engedhette meg magának az egykori Kate Middleton, hogy tréningben cammogjon el a kocsiig. Az udvar stylistjai egyszerű, visszafogott, kényelmes, mégis elegáns szettet állítottak össze a hercegnének, melyet nem nehéz lemásolni: egy deréköves, klasszikus szabású szövetkabátra, egy vékony sálra és egy fekete, lapos talpú csizmára van csak szükségünk.

Katalin kockás kabátjának szakasztott mását ugyan nem találtuk meg az üzletekben, de hasonlóból rengeteg van. Még a turkálókban is, melyek tele vannak kockás, levetett brit kabátokkal, szóval nem kell feltétlenül nagy összeget fizetni egy csinos kabátért. Meglepetésünkre az orgonalila sál mását sem találtuk, helyette ajánlunk viszont egy csillámos verziót és pár fakókéket, mely biztos jól megy a sötétkék kabátokkal, melyeket a galériában talál.

A csizma fast fashion verzióját volt a legkönnyebb megtalálni, Katalinéhoz nagyon hasonló fekete, hasítottbőr lábbelit kapunk most a Zarában. Sárga virágcsokor helyett pedig praktikusabb, ha egy csizmához illő hasítottbőr táskát viszünk magunkkal, amit szintén a Zarában a legkönnyebb beszerezni. És bár azt nem látjuk, mit visel a hercegné a kabát alatt, sejtéseink lehetnek: valószínűleg egy kényelmes, de elegáns, térd fölé érő ruhában távozott a kórházból a jó stílusú hercegné: a Massimo Duttiban például biztos találunk valami hercegnéhez illőt. Nézze meg a galériában Katalint és a hozzá illő szép télikabátokat, csizmákat!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek