Pénteken napos hideg lesz, ismét vehet napszemüveget!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy csinos New York-i járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk!

Férfi piros zakóban

Pénteken többnyire napos, de hideg, téli idő várható, legfeljebb északkeleten alakulhatnak ki hózáporok – írja az Időkép.hu. Kevés felhő lesz az égen, de többfelé élénk lesz a szél, sok helyen szinte egész nap fagyni fog. Éjszaka minimum -3, -8 fok, napközben maximum -3, 3 fok várható.

Mai utcai divatmodellünk kiválasztásánál leginkább a napsütésre koncentráltunk, ami annyira jól esik több hétnyi szürkeség után. Az ismeretlen férfi a 2012-es februári New York-i divathéten várta, hogy bejusson a Band of Outsiders divatshowjára: a hideg ellen csak egy könnyű, de élénk színű zakóval, egy Burberry sállal és egy kesztyűvel, a Nap ellen pedig egy trendi szemüveggel védekezik. Ha nem töltünk sok időt a szabadban, talán itt is elég ennyi ruha, de ha biztosra akarunk menni, kell egy meleg kabát is.

138783197
Daniel Zuchnik / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek