Majom és homár a Je Suis Belle kiegészítő-kollekciójában

Az októberben megrendezett budapesti Toni&Guy Fashion Weeken mutatta be 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját a Je Suis Belle, ami a márkától megszokott módon élénk színek és puha anyagok kombinációiból készült. A hűvös szezonra tervezett rózsaszín árnyalatok és a húszas évek eleganciája a tervezőpáros ékszerein is visszaköszön idén.

A népművészet és még inkább az állatvilág ihlette ékszereket és övcsatokat ezúttal is Molnár Megyeri Györggyel közösen készítette el a 2005 óta működő márka. Az aranyozott réz ékszerek közül első számú kedvencünk a lazac színű öv, melyhez majom és homár formájú övcsatot is választhatunk 38100 forintért. A kollekcióból a réz agyar-fülbevalók 4900 és 9900 forint között mozognak, egy csillag formájú fülbevalóért 3900 forintot, egy Je Suis Belle feliratos nyakláncért 15900 forintot, egy aranyozott levélkoszorú fejdíszért 38500 forintot kell fizetnünk.

Dévényi Dalma és Kiss Tibor idén bővítették repertoárjukat és vibráló színű ruháik mellett egy monodrámát is bemutatnak a Je Suis Belle Showroomban a Dollár Papa Gyermekei előadásában. A Bovary Emma című darab Kiss-Végh Emőke főszereplésével és a terveződuó jelmezeivel a márka Parisi udvarban található bemutató termében tekinthető meg november 29-én, december 13 és 14-én 19.00 órától.

Oszd meg másokkal is!
Mustra