Tóth Bori couture-ben és luxusban utazik

A 2012 januárjától a TOTHBORI márkától függetlenedő tervező, Tóth Bori még áprilisi sajtóközleményében kifejtette, hogy a közeljövőben új márkanévvel, a nemzetközi piacra szánt couture vonallal, illetve egy fiatalosabb konfekcióval kívánja megállni helyét a divatszakmában.

A tervező új márkája, a Maison Marquise egy exkluzív, luxus-darabokból álló kollekcióval debütált Kelet-Európa legrangosabb divatbemutatóinak helyszínén, a moszkvai divathéten. Közben elkészült a tervező 'Marquise Noir Collection & Hokusai Collection' nevet kapott lookbookja is, mely javarészt a francia eleganciához igazodó kifinomult darabokból áll, színpalettájára pedig a fekete, az arany, a pezsgőszínek és a tenger színei jellemzőek.

A Swarovski kristályokkal, flitterekkel, szaténnal, tollal, szegecsekkel díszített darabok közül kedvencünk a halványkék mintás hófehér kabát és az a fekete-arany organza ruha volt, melynek alján a levél mintákat kézzel festették az anyagra.

"...ő a másik kedvencem a kollekcióban...megvan benne a tökéletes harmónia: szigorú rend, bonyolult szabás, sok applikáció...minden megtalálható benne, ami az aktuális témában inspirált engem. Szeretem a bonyolult ruhákat, de csak akkor, ha azok bonyolultsága nem látható..."
Pezsgő színű szatén plisszírozott ruha fekete selyem berakásokkal, arany bőr rátétekkel. Tiszta selyem bélés.” – jellemzi egyenként lookbookjának ruháit a tervezőnő, aki luxus-kollekciójában is stílusosan megőrizte a tőle megszokott macskanős megjelenést. Nézze meg ön is Tóth Bori Maison Marquise gyűjteményét a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek