Stella McCartney volt a brit divatdíjátadó sztárja

Stella McCartney két fontos díjat is kapott kedd este, a British Fashion Awardson (ez a britek legfontosabb, divattal kapcsolatos díjkiosztó gálája). Mint a Daily Mail írja, övé lett az év tervezőjének, illetve designer márkájának díja, előbbibe valószínűleg az is belejátszik, hogy a brit olimpiai csapat ruháját is ő tervezte, a celebek kedvenc alakformáló ruhája mellett.

A további díjazottak listáján szerepel Cara Delevigne, aki az év modellje lett, illetve az Erdem, amely a favorit lett az új divatházak közt. A brit stílusdíjat Alexa Chung kapta meg, Manolo Blahnik pedig azért vihetett haza egy hatalmas rúzsnak tűnő elismerést, mert kiemelkedő teljesítménnyel járult hozzá a divatvilág szárnyalásához.

Akikre még érdemes odafigyelni: J.W. Anderson, Sophie Hulme és Jonathan Saunders, akik mind a feltörekvő tehetségek díját kapták meg. Az ékszertervezők legjobbjának pedig Nicholas Kirkwoodot választották meg. Aki pedig menő férfi akar lenni, legyen szíves felvásárolni Kim Jones a Louis Vuittonnak készített kollekcióját, mert az is kapott egy díjat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra