no

Luxusvonalat indít a H&M

A H&M jövő tavasszal ígéretéhez hűen új luxusvonalat indít H&M & Other Stories néven: a kollekció kizárólag nőknek szól majd, egyelőre cipőket, táskákat, kiegészítőket, valamint szépségápolási termékeket tartalmaz. A kollekcióról eddig csak egy rövid videó látott napvilágot, melyben egy francia lány tipikus szombatját mutatják be reggeltől késő délutánig.

A rövidfilmet polaroidképek sorozatából építették fel és abszolút cipőcentrikusnak mondható. A videó elejétől ugyanis mezítláb láthatjuk a főszereplőt, aki késő délután lakására visszatérve az új H&M & Other Stories cipőkreációkban pózol.

A termékeket egyébként párizsi és stockholmi műtermekben tervezték, a márka célja pedig egy változatos, apró részletekre is ügyelő, minőségi, azonban mégis megfizethető kollekció megalkotása volt – írja a vogue.co.uk. Kérdés, hogy a H & M vajon miért éppen most szánta el magát egy új, ráadásul luxusvonal létrehozására, hiszen a márkát pont nem exkluzív mivoltáról ismerjük.

A H&M-et, melynek alapstratégiája, hogy divatos ruhákat minél olcsóbban dobjon piacra, az utóbbi pár évben rendszeressé váló designerekkel közös kollekciók (Versace, Lanvin, vagy az épp most is a boltokban tengődő Maison Martin Margiela darabok) úgymond "magasabb szintre" emelték a boltok hierarchiájában, ám ettől függetlenül még mindig nem vesztette el "A divat Ikeája" státuszát. Izgatottan várjuk az új darabok megérkezését, azonban arra is kiváncsiak vagyunk, vajon viszontlátjuk-e őket minden ötödik emberen az utcán.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra