no

Így öltözzön Justin Timberlake nejének!

Október elején elindítottunk egy új sorozatot, amelyben hétről hétre kiválasztunk egy hírességet, és megnézzük, hogy az itthonról is elérhető üzletek kínálatából hogyan lehet összevadászni egy hasonló összeállítást. Ebben a hónapban Miranda Kerr, Rachel Zoe és Keira Knightley szettjének darabjait kutattuk fel, most Jessica Biel van soron.

Justin Timberlake feleségét New Yorkban fotózták le a mellékelt képen látható szettben, ami ugyan színben hozza az őszi és téli átlagot, azért van benne egy pici csavar a bőrnadrágnak és a díszes papucscipőnek köszönhetően.

Bár az üzletek nyilván tele vannak fekete és szürke szövetkabátokkal, sajnos pont olyat, amilyet Biel is viselt, nem találunk, de az Asos oldalán van egy egészen jó, szőrmés változat kb. 153 euróért. Ha viszont nem ragaszkodunk annyira szigorúan a részletekhez, akkor a Zarában is van egy divatos darab 30 ezer forintért. Sokkal könnyeb dolgunk van, ha csak egy műbőr nadrág hiányzik. Két fő lelőhely van a mi tapasztalataink szerint, ez pedig a Mango és a Zara. Ez utóbbi márkánál már 10 ezer forint alatt is vehetünk egy műbőr cicanadrágot, de akik sokkal többet szánnak erre a célra, 70 ezer forintért egy báránybőrből készült nadrágot is beszerezhetnek maguknak.

Csicsás papucscipőben nincs hiány, hogy a rojtos-bojtos, a szegecses vagy a hímzett változat tetszik jobban, az már más kérdés. A galériában mindenesetre szerepel, hogy melyiket hol vásárolhatja meg. Táskában már nincs ilyen választék, de azért összeszedtünk pár kiegészítőt, ami megteszi ahelyett, amit a színésznő visel a fotókon. Persze 15 ezer forint alatt ezt sem ússzuk meg.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra