Ilyen egy tinilánynak öltözött 72 éves nagypapa

Egy 72 éves kínai nagypapa, Liu Xianping pár óra alatt szerzett magának világhírnevet, amikor unokája Yuekou nevű butikjának ruháiban állt modellt. A nem mindennapi, tréfának szánt képeken nem csak az internezők derültek jobb kedvre, az üzlet globálisan is nyereségesebb lett, ugyanis több mint ötszörösére nőtt a májusban nyílt üzlet forgalma – írja a huffingtonpost.com.

„Nagypapa felpróbált néhány ruhát a kollekcióból, majd tanácsokkal látott le, hogy hogyan lenne érdemes párosítani azokat. Elkezdtünk fotózni is, ami nagyon jó móka volt” – mondta Lu, az unoka, aki maga is meglepődött a váratlan sikeren, amin felbuzdulva hamarosan nagypapa kollekciót is piacra dobnak majd a 72 éves modellpapa főszereplésével.

„Miért lenne elfogadhatatlan, hogy női ruhákat viselek? Besegítek az unokámnak, különben is mi vesztenivalóm lehetne? Amikor a képeket csináltuk, nagyon vidámak voltunk, én pedig már idős ember vagyok, elsősorban az érdekel, hogy boldog legyek. Boldog vagyok, hogy segíthettem a családomnak” – mondta a tiniruhákba öltözött nagypapa, aki a szenzációs képeken világos rózsaszín pelerinben, csíkos harisnyában, zsenília sállal, rózsaszín keretes napszemüveggel és bordó táskával pózol a kamerának.

A szimpatikus öregúr hosszú, vékony lábaira az internetezők is felfigyeltek, a ChinaNewsweek kommentelői szerint Liu bácsi lábait egész Kínában irigylik a nők, az offbeatchina.com hozzászólói pedig Karl Lagerfeld vonásait vélték felfedezni  a profi modellként parádézó nagypapán. Ön mit gondol az idős modellről, hülyét csinált belőle az unokája, vagy inkább kedvesnek találja a nagypapával készült kampányfotókat?

Oszd meg másokkal is!
Mustra