II. Erzsébet unokája egy divatkatasztrófa

A mindig kifogástalanul elegáns II.Erzsébet legidősebb unokája, Zara Phillips a napokban az Ausztrália észak-keleti részén található Queenslandban került kellemetlen helyzetbe, mikor egy számmal kisebb ruhája szétszakadt a hátán – írja a huffingtonpost.com.

Vilmos herceg unokanővére egy rangos ausztrál lovas esemény nagyköveteként érkezett a Magic Millions Racing Carnival című tévéműsor promotálására, melyet januárban kezdenek vetíteni Ausztráliában. A szőke Phillips – aki egyébként ezüst érmes lett a londoni olimpián lovastusában – egy nőies, barna felsőrésszel megtoldott piros ceruzaszoknyás ruhát választott az eseményre, amit egy szitakötős övvel, kalappal és elöl nyitott szegecses szandállal tett még stílusosabbá. Sajnos a designer-ruha túl szűknek bizonyult Phillipsre, amit a szemfüles paparazzik azonnal kiszúrtak és elárasztották a pikáns piros melltartós képekkel a világsajtót.

„Lazán vette az egészet, ment előre, mintha mi sem történt volna. Nagyon szórakoztató volt a vele töltött idő” – mondta egy bennfentes a bakiról, ami feltehetően a királyi család konzervatívabb rajongói körében okozhatta a legnagyobb zavart (képek itt).

A 31 éves Phillipsnek nem az ausztrál eset volt első divatbakija, hiszen köztudott, hogy a stílusikonokban gazdag családnak nem ő a legjobb ízlésű tagja. Nem az alkalomhoz illő, már-már kellemetlen összeállításokban, különböző fodros, flitteres, általában fekete, fehér vagy bézs színű ruhákban és kalapokban, előnytelen csizmákban nem egyszer kapták már lencsevégre a sportolónőt.

Az egyébként mutatós, erős és sportos testalkatú Phillipsen valószínűleg amiatt nem mutatnak jól a drága designer darabok, mert azokat eredetileg csontsovány, kismellű nőkre tervezték, nem pedig mellben, csípő tájékon és combban erős sportolókra. Az egyik olyan alkalom, melyen Zara Phillips valóban mesésen festett, az az esküvője napja volt, mikor a királyi család kedvenc szabója, Stewart Parvin vette kezelésbe a lovaglónadrághoz szokott szőke olimpikont.

Nézze meg ön is a galériában Zara Phillips legelőnytelenebb szettjeit: egyik kedvencünk az a patchwork kabát, ami talán még a lovakat is elijesztette, és az aszimmetrikus Gharani Strok ruha, ami magában is egy nagy tévedés, de az óriási fejdísszel kiegészülve már igazi divatkatasztrófa.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek