Így ne öltözzön, ha nem akarja, hogy a nők kiröhögjék

Férfiként elég nehéz úgy felöltözni, hogy ne tűnjön az ember pubinak, de igénytelen baromnak se. Ha már összeszedtük, mi az a 10 dolog, amit a férfiak nem szeretnek a nőkön látni, akkor gondoltuk, csinálunk egy összeállítást azokból a ruhákból, amiket a nők nem bírnak a férfiakon nézni. A lista tételeinek száma bőven meghaladta a tízet, így inkább ruhadarabonként megyünk végig a rossz ruhatáron: milyen a ronda póló, milyen nadrágot ne viseljünk és melyek azok a kiegészítők, melyektől jobb óvakodni? Részletek a hajtás után!

Nadrág

Az általunk megkérdezett nők a háromnegyedes nadrágot említették mind, mint megbocsáthatatlan trendbakit, de a lifestyle.msn.co.nz cikkében is előkelő helyen végzett a bokalengető. „Rossz esetben csak gnómnak néz ki a viselője, még rosszabb esetben olyan gnómnak, aki kinőtte a nadrágját” – mondja Kati, és lássuk be, a kivillanó, szőrös lábszár tényleg nem vonzó látvány. Ugyanilyen lohasztó a túl szűk nadrág, amiben összenyomódnak a nemi szervek, melyek legalább jól kirajzolódnak. A testhez tapadó skinny farmerekben a legtöbb pasinak csirkelába van, ami ráadásul vékonyabb, mint a barátnőjéé – ez nem menő. Ugyanilyen ciki a túl bő gatya, amiből felül kilóg a boxer: „ezt különösen a BKV-n szeretem, mikor az arcomban van a segge” – mondja Ági. A túl bő gatyát még azzal lehet súlyosbítani, ha susogós anyagból készül: akkor egyetlen mentség viselésére, ha egy másnapos vasárnap rángatja magára a férfi otthon.

tk3s fashion010
Gian Mattia D'alberto

Felső

A pamutpólónak lehetőleg legyen ujja, tehát ne hordjunk Alekosztól ellesett pörköltfoltos fehér atlétát, más néven: asszonyverőt. Ha van ujja, mér fél siker, de sok nőnek nem jön be a zenekaros póló (soknak meg bejön), és a mélyen dekoltált V nyak is ciki. A dekoltázs nőknek való, akkor is épp jó a színünk, vagy ki vagyunk gyúrva: az inget se gomboljuk ki szinte köldökig, tengerparton se, mert szimpla bunkóság. Ha már mintás póló: a vicces felirat is ciki, egy egyszerű okból: általában a felirat nem vicces. Ahogy a kinyúlt, agyonmosott, fakó pamutpólók se jók semmire, ki kell őket dobni! Sokan a kötött pulóvert se bírják, de ettől akár el is tekinthetünk, hisz jön a tél és a hidegben mégse lehet egy férfin egyfolytában öltöny, azt viszont érdemes megfogadni, hogy ha nincs rajtunk zakó, akkor ne tűrjük be a pólót a nadrágba! Egyébként meg zakó alá ne vegyünk pólót, az már elég régen számított menőnek. Vegyünk szép ingeket, és azokat tűrjük be.

AK

Kiegészítők

A férfiaknak a kiegészítőkkel sincs könnyű dolguk. Míg a nők idén bármit felvehetnek, sőt, minél hangsúlyosabb egy bizsu, annál jobb, a pasik inkább ne vegyenek semmit. A pecsétgyűrűtől a fiatal nők biztos hánynak, és a nyakban lévő aranylánc (esetleg kereszttel) is taszító. A lifestyle.msn.co.nz is azt tanácsolja, hagyjuk meg Jay-Z-nek a bling-blinget, hallgassunk rájuk. Mobiltartók közül a legrosszabbak listáján vezet az övre csatolható bármilyen verzió, de a nemez talán a legcikibb. Áginak a nyakba tekert kendő se tetszik, és sok nő kivan a nadrágra csatolt lánctól is, amihez tárca vagy a kulcs kapcsolódik. Egy menő táska egyébként mindenre megoldás, a mobil is elfér benne… Az alsógatyát és zoknit is kivételesen a kiegészítők közé soroljuk, mert lehet ilyen funkciójuk: egy kivillanó színes zoknit például viselője biztos annak szán. De nem csak a gyerekes zoknik, a vicces, rajzfilmes alsógatyák is kínosak, akárcsak az erős parfümillat.

84536291

Méretezés

Ön szerint mi az igazán taszító?

Itthon szokás egy-két számmal nagyobb öltönyben mászkálni, aminek hosszú az ujja és leesik a válla: na ez, nem divatos. Olyan, mintha bátyánktól örökölt zakóban kéne tengődnünk, mert nem lenne pénzünk egy sajátra. Ugyanilyen hiba, ha túl kicsit vásárolunk mindenből. A szoros nadrág, feszülő ing és zakó kínossága talán nem is szorul magyarázatra.

Lábbeli

Hát cipő terén se valami elnézők a nők: utálják a szandált, utálják a házipapucsot, nem bírják a csizmákat – főleg a veszkó csizmákat – és egyikük még a Martensre is beszólt. Szandált a lifestyle.msn.co.nz szerint csak az hordjon, aki füvet termeszt és egy elzárt kommunában él, vagy az, aki legalább 60 elmúlt és zoknival veszi fel, mikor a piacra indul: őket legalább nem érdekli a nők véleménye. A veszkó csizma Amerikába való, a házipapucs meg otthon is kiherél bárkit, annyira aszexuális viselet. Stílushiba a vágott orrú műbőr cipő – keveset kereső és ízléstelen családapák, illetve örök agglegények hordják Nóra szerint –, amit leginkább kínai piacon lehet beszerezni. Könnyen büdsödik, és olcsónak néz ki, nem szeretik a nők. A hegyes orrú cipő is ciki, a sportcipőket viszont egyik általunk megkérdezett nő sem említette, mint stlíushibát, úgyhogy legalább van menekvés.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek