no

Így öltözzön dögös brit színésznőnek!

Pár hete elindítottunk egy új sorozatot, amelyben hétről hétre kiválasztunk egy hírességet, és megnézzük, hogy az itthonról is elérhető üzletek kínálatából hogyan lehet összevadászni egy hasonló összeállítást. Eddig Gwen StefaniJessica AlbaKatherine HeiglTaylor SwiftMiranda Kerr, valamint Rachel Zoe szettjének darabjait kutattuk fel, most Keira Knightley van soron. A legszexisebb színésznők között számon tartott hírességet minap a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren fotózták le, és szemmel láthatóan nem nagyon örült a paparazzók jelenlétének és/vagy az utazással járó kellemetlenségeknek. Persze minket most nem a lelkivilága, hanem az öltözéke érdekel. Részletek a hajtás után!

A színésznő szerint a feszes nadrágok gyilkolják az önbizalmat, és nem is hazudtolta meg önmagát, ezért egy kényelmes ruhát választott az utazáshoz. Bár az ilyen mintás darabok idén tavasszal és nyáron voltak igazán divatban, azért elvétve még lehet találni olyan ruhákat, amelyekkel többé-kevésbé lemásolhatjuk Knightley stílusát. A legjobb lelőhely egyértelműen a Mango, bár tízezer forint alatt nem nagyon ússzuk meg a vásárlást.

A fekete kabáttal és bokacsizmával persze sokkal könnyebb dolgunk van. Egyrészt azért, mert jó eséllyel már van mindkettőből legalább egyféle a szekrényünkben, másrészt azért, mert szinte minden üzletben lehet kapni, ha még nincs vagy unalmassá vált, esetleg elhasználódott a régi kedvenc. Legolcsóbban akkor tudjuk teljesíteni a stíluskövetést, ha az F&F és a Deichmann a célállomás. Az előbbi helyen 14 ezer forintért vehetünk magunknak kabátot, az utóbbiban pedig 8 ezerért egy jó kis bokacsizmát.

Persze pont ugyanolyan táskát sem találtunk, de barna kiegészítőkkel Dunát lehetne rekeszteni, és a viszonylag hasonló darabok többségének ára szintén 10 ezer forint alatt van. Jó, valószínűleg egyik sem bőrből van, de hát valamit valamiért.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek