no

13 celebtipp, avagy hogyan hozzuk ki a legtöbbet alakunkból

A celebek sem tökéletesek, vannak, akik elrejtenének pár kilót, vannak, akik magasabbnak szeretnének tűnni. Az iVillage egyik szerzője, Katie Alberts összegyűjtött pár fontos öltözködési tippet, amit talán mi is alkalmazhatunk. Részletek a hajtás után!

1. Kontrasztos alakformálás

Boldog, boldogtalan hordta már Stella McCartney trükkös kreációit Alicia Keystől kezdve Kate Winsletig, és most már minden ruházati márka rákapott erre a vonalra. Nem is csoda, hiszen nincs olyan nő, akinek ne állnának jól az alakformáló ruhák.

2. Sávos alakformálás

Ha nem rajongunk a kontrasztos megoldásokért, akkor választhatunk olyan ruhát, mint Queen Latifah. Nem kellenek nagy anyagdarabok, kis díszítősávokkal is tudunk csalni, így is ki tudjuk hangsúlyozni az előnyösebb részleteket.

3. Csicsás alakformálás

Nemcsak különböző színű anyagok összeillesztésével vagy trükkös kelmesávokkal tudunk előnyösebb külsőt varázsolni, hanem egy stratégiailag jól elhelyezett csillogó, gyöngyös, köves díszítéssel, mint például ami azon a Marchesa-ruhán látható, amit Demi Lovato viselt a People's Choice Awards gálán.

4. Egyszerű alakformálás

Legegyszerűbben úgy kölcsönözhetünk magunknak homokóra alkatot, ha veszünk egy derékövet. Ezt a módszert alkalmazta Mindy Kaling is, aki zöld ruháját egy arany derékpánttal varázsolta csinosabbá.

5. Túlsúllyal sem tilos a fehér

Octavia Spencer még az Oscar gálán viselte a képen látható Tadashi Shoji-ruhát, és az esemény után állítólag el is kapkodták a tervező kreációit. Sőt, a molett nők százai gondolkoztak el azon, hogy talán ideje lenni lecserélni a kis fekete ruhát (ami egyébként öregíthet is), egy kis fehérre, krém- vagy elefántcsontszínűre.

6. Túlsúllyal sem kell zsákruhát hordani

Nagyobb túlsúllyal sem kell merev zsákruhákban járni, sőt, nem kell félni a rétegzett anyagoktól, lásd Melissa McCarthy kis feketéjét, vagy a húzott, kicsit testhezálló ruháktól sem, mint Amber Riley tette. Bár a fodor talán mégse kellett volna a Glee szereplőjének estélyijére.

7. A jótékony peplum

A derék alatti fodor most nagy divat, és talán nincs lelkesebb rajongója Kim Kardashiannél, aki ugyan néha még követ el divatbakikat, de azért Kanye West hatása egyre jobban érződik. Egy jó tanács az iVillage szerzőjétől, ha peplumos ruhát, blúzt, szoknyát veszünk, ügyeljünk arra, hogy a fodor közvetlenül a derekunk legkeskenyebb része alatt kezdődjön.

8. Figyelemelterelés lábbal

Ha nem akarjuk, hogy mindenki a felsőtestünkre figyeljen, akkor nem marad más, lábat kell villantani. Ha kellően vékonyak a végtagok, akkor például választhatunk egy olyan aszimmetrikus ruhát, mint amilyet Khloe Kardashian viselt, ha pedig egy kicsivel kevesebbet mutatnánk, akkor marad a combközépig felsliccelt ruha, ami most nagy kedvenc a celebek körében.

9. Kis mell a kirakatban

A hírességek körében az áttetsző anyagok is nagy népszerűségnek örvendenek, ez alól Julie Bowen sem kivétel. Míg nagyobb mellű társainak óvakodni kell a merészebb ruháktól, addig az iVillage szerint ő kevésbé impozáns méreteivel is nagyon dögösnek tűnt a képen látható ruhában.

10. A jótékony pánt

A pánt nélküli ruhából ugye könnyen kibuggyanhat a mell. Ennek kisebb az esélye, ha jobban rögzítjük a ruhát, sőt, így még egy kis támaszt is kaphat, és a pánt nem is zárja ki, hogy elég mély legyen a dekoltázs, lásd Amy Poehler,a Városfejlesztési osztály című sorozat főszereplőjének estélyijét, amit az Emmy gálán viselt.

11. Ál-meztelenség

Jennifer Lopez soha nem volt szégyenlős, ő bizony még egy hússzínű overallban sem érzi kellemetlenül magát, sőt. Ez talán nekünk hétköznapi nőknek túl sok lenne, de már egy barackvirág színű sifonsállal is sokat dobhatunk a megjelenésünkön – írja az iVillage.

12. Egyenruha alacsonyaknak

Hayden Panettiere a 157 centiméteres magasságával nincs könnyű helyzetben, de a Teen Choice gálán jól döntött, amikor a ruhájával színben passzoló táskát és magas sarkú cipőt vett, mert így magasabbnak tűnik – állítja Katie Alberts, a cikk szerzője.

13. Réteges öltözködés magasaknak

Nem nehéz kitalálni, hogy azoknál, akik egy kicsit magasabbak az átlagnál, más a helyzet. Vagyis a túlzottan egybefolyó megjelenést kerülni kell, fontos, hogy minél több vonal legyen, ami egy kicsit megbontja a nagy összefüggő felületeket, mondjuk legyen ez egy rövidebb blúz és egy hosszú blézer, mint Maria Sharapovánál.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra