Borús kedd jön, vegyen kalapot, mint Eliot!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk kedden!

Eliot

Kedden napközben mindenhol megszűnik a csapadék, eleinte még főként délen, délnyugaton szitálhat, majd észak felől elkezd felszakadozni a felhőzet, de délnyugaton estig erősen felhős idő lesz. Reggel még számíthatunk csapadékra, párás lesz a levegő, foltokban köd is képződhet – írja az Időkép.hu. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6-10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10-14 fok között alakul.

Eliot szettje pont megfelelő egy ilyen őszi napra: a kalap véd az esőtől, a szövetkabát meg jól jön a hűvösben. A vastag zokni is hasznos ilyen időben, akárcsak a vastag gumitalpú cipő. Eliot biztos nem fog megázni, kalapja ráadásul igazán trendivé teszi.

Kabát: H&M

Ing: H&M

Nadrág: Zara

Zokni: H&M

Cipő: H&M

Kalap: H&M

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek