Enyhe idő lesz, öltözzön úgy, mint Alex!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött pesti járókelőt mutatunk önöknek, ráadásul kivételesen nem egy hölgyet, hanem egy divaérzékeny férfit. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk vasárnap!

Alex

Vasárnap változóan felhős időre van kilátás, többfelé még kisüt a Nap, csapadék nem várható – írja az Időkép.hu. Élénk lesz a délkeleti szél, de jó idő várható, délen akár 15 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11-16 fok között alakul. Ha hiszünk a népi jóslatnak, miszerint "Márton napján, ha a lúd jégen jár, karácsonykor vízben poroszkál", akkor bízhatunk abban, hogy az ünnepek alatt esni fog a hó.

Ilyen jó időben nyugodtan vehetünk bőrdzsekit, nem fogunk fázni. Alex szettje jó példa lehet a laza, de divatos pasiknak: a barna cipőhöz passzol a barna sál, a szürke pulóver is jól illik bármihez a szetten belül. A hipszterek kötelező kiegészítője a vászonzsák, amit Alex a Retrockban szerzett be.

Kabát: Zara

Kardigán: H&M

Farmer: vintage

Cipő: turkáló

Sál: Marks and Spencer

Szatyor: Retrock

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek