no

Így öltözzön celebstylistnak!

Pár hete elindítottunk egy új sorozatot, amelyben hétről hétre kiválasztunk egy hírességet, és megnézzük, hogy az itthonról is elérhető üzletek kínálatából hogyan lehet összevadászni egy hasonló összeállítást. Eddig Gwen StefaniJessica AlbaKatherine HeiglTaylor Swift és Miranda Kerr szettjének darabjait kutattuk fel, most Rachel Zoe van soron. Ő a celebek stylistjából lett stylistceleb, aki még akkor is úgy néz ki, mintha egy divatlapból lépett volna ki, amikor éppen gyermekével, Skylerrel játszik. Igen, ő az a kisfiú, aki már négy hónaposan egyedi, névre szóló táskát kapott a Louis Vuittontól. De most a kedves mama öltözékén van a hangsúly. Részletek a hajtás után!

Kezdjük a legkönnyebben beszerezhető darabbal, ami nem lesz más, mint az óriási napszemüveg. Ez egyébként Rachel Zoe és híres ügyfeleinek egyik védjegye. Bár ősszel és télen is süt a nap, a legtöbb üzletben nem gondolnak arra, hogy az embernek ilyenkor is kell valami, ami eltakarja a szemét. Sebaj, az Asos és Mango segít nekünk lemásolni Zoe stílusát, utóbbi helyen 4995 forintos egységáron találunk megfelelő kiegészítőket.

A hasitasival azonban lukra futottunk, de sebaj, ezt pótolhatjuk egy övvel is. Az interneten egész elfogadható hasonmásokat találtunk, de aki nem bízik a webes rendelésben, az H&M üzleteiben vehet 2490 forintért egy egészen elfogadhatót. Sokkal több szerencsénk lesz a gigaékszerekkel. Nyilván ezekből sem találunk majd pontosan ugyanolyanokat, de az üzleteket elárasztó karkötők és gyűrűk közül csak találunk olyat, ami nekünk is tetszik. Pár darabot be is pakoltunk a galériába segítségképpen.

Bár ilyenkor elözönlik a kötött holmik a boltokat, ám pontosan ugyanolyat, amilyet a stylist visel, nem fogunk találni. Aki nem akar olyan sok pénzt feccölni a feladatba, annak ajánljuk a Bershka pulóverét 6995 forintért, akik pedig fázósabbak, a Zara kabátját 39995 forintért. És most következzen egy dolog, amit nem értünk. Ugyan a bő- és tarpézszárú farmerek, illetve nadrágok ismét divatba jöttek, a hazai üzletek kicsit megmakacsolták magukat, nem igazán követik a trendeket, tisztelet a kivételnek.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek