Állatidomár, késdobáló és Mikulás jelmezek a Victoria's Secret bemutatón

A fehérnemű-trendeket diktáló Victoria's Secret idén is megtartotta hagyományosan nagyszabású showját, mely egyike a világ legnézettebb és legdrágább divatmutatóinak. A 65 darabból álló kollekciót ebben a szezonban is a világ vezető szupermodellei mutatták be, köztük az egyre népszerűbb Palvin Barbarával, aki Mihalik Enikő, Ebergényi Réka és Mészáros Diána után negyedik magyar modellként Mikulás jelmezben, combig érő lakkcsizmában léphetett a fehérneműcég kifutójára.

A tipikus Victoria's Secret fehérneműk, tizenpárkilós angyalszárnyak, illetve kiegészítők mellett idén cirkuszi hangulat jellemezte a showt, melyen klasszikus darabokat és extravagánsabb, virágos együtteseket is bemutattak a világ legnépszerűbb modellei. A javarészt fekete, fehér, sárga, pipacspiros, kellemes rózsaszín, égkék és banánzöld színekben pompázó kollekciót Thomas Todd tervezte, a fehérneműkhöz tartozó cipőket pedig az előző évekhez hasonlóan Nicholas Kirkwood készítette a márkának – írja a dailymail.co.uk.

A látványos hókirálynő, állatidomár, cowboy lány, brazil táncosnő, amerikai hazafi és menyasszonyi jelmez mellett a 2012-es szezonra több exkluzív fellépőruhával is készült a Victoria's Secret, mellyel a márka és a Swarovski tíz éves közös munkája előtt kívántak tisztelegni. Ilyen csillogó ruhában léphetett a Lexington Avenue-i kifutóra például Alessandra Ambrosio, aki az ukrán divathéten bemutatott ruhához hasonló árkategóriájú, több millió dolláros, gyémántokban és drágakövekben gazdag fehérneműt mutatott be (a millió dolláros melltartóról bővebben itt olvashat).

A Victoria's Secret show-n idén is feltűnt Miranda Kerr, Lily Donaldson, Karlie Kloss, Magdalena Frackowiak, Liu Wen, Joan Smalls és Candice Swanepoel, akit tavaly több támadás is ért aggasztóan sovány alkata miatt. Az idei bemutatóra a 24 éves szőke modell felszedett magára néhány kilót, amire annyira büszke volt, hogy kiálló csontjairól és homorú hasizmáról még egy képet is megosztott követőivel az Instagramon. A közösségi oldalakon egyébként is nagy a VS láz, Palvin Barbara sem győz képeket posztolni az eseményről, Justin Bieberrel közös fotója pedig elég nagy botrányt kavart. Ha még több Victoria's Secretbe öltözött szupermodellre kiváncsi, nézze meg galériánk után a showról készített videót is!

Oszd meg másokkal is!
Mustra