A szezon legjobb táskái: designer és fast fashion verziók

A táska általában a legfeltűnőbb kiegészítője öltözékünknek, a nők nagy műgonddal szokták kiválasztani, épp melyik illik szettjük. Ráadásul ez a legegyszerűbben beszerezhető divatcikk, nem kell próbálni, nem nyomja a lábunk, már pár ezer forintért is kapható mutatós darab és távoli rokonunk is meg tudja venni nekünk karácsonyra, amit kinéztünk, szóval jó eséllyel minden szezonban szerzünk egy-két új táskát. Hogy legyen miből válogatni a tervezőknek mindig elő kell rukkolniuk valamivel, idén a Prada bőrvirágokkal díszítette retiküljeit, a Céline kitart az oldalt szélesíthető fazonok mellett, divatban marad az egyetemre való színes aktatáska, a szegecselt bőr és a leopárdminta.

A hátizsákok is egyre menőbbek, a Chanel kis tweed darabot tervezett, a Bershkában baglyos zsákot lehet kapni, a Retrockban pedig régi túrazsákot imitáló, színes, Ykra márkájú táskák várják a hipsztereket. Ha a hátizsák túl gyerekes, a legkönnyebben a Zarában találhtaunk a Céline-ére emlékztető darabokat és komoly bőrtáskákat, de a Mango is érdemes benézni, igaz, ezekben a boltokban 30-40 ezret kell kifizetni egy igényes, szép és tartós táskára.

Ha ez már sok, 10 ezer forint körüli összegért vehetünk a Mulberry híres táskájáról mintázott aktatáskákat a Reservedben, a Látomásban, vagy a Pull and Bearben, utóbbiban épp camouflage mintával. A leopárdminta se ment ki még a divatból, és nem is feltétlenül csúnya az állatos táska, csak jó minőségűt kell választani. A szőrmére ugyanez igaz, míg 40 ezerért szép, szőrös táska kapható, tizenpárezerért ozontos műszőr verziók kaphatók.

Az elegáns clutchokból is egyre nagyobb a választék, van szegecses (a Guccinál 1290 euro, a Zaránál 17995 forint), van virágos, kígyóbőr utánzat és egész egyedi színkombináció Abodi Dórától. A laptáskák közt most kicsit kisebb a váalszték, a H&M-ben van pár fazon és a Látomásban. Még az említetteknél is több táskát talál a galériában, árakkal, lelőhelyekkel!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek