no

Így öltözzön Miranda Kerrnek!

Pár hete elindítottunk egy új sorozatot, amelyben hétről hétre kiválasztunk egy hírességet, és megnézzük, hogy az itthonról is elérhető üzletek kínálatából hogyan lehet összevadászni egy hasonló összeállítást. Eddig Gwen StefaniJessica AlbaKatherine Heigl és Taylor Swift szettjének darabjait kutattuk fel, most Miranda Kerr van soron. A híres modellt a minap a John F. Kennedy repülőtéren fotózták le a hajtás utáni szettben, ami egy egész kellemes hétköznapi viselet. Igaz, a hideg miatt lehet, hogy a balerinát csizmára kell cserélni, és persze egy jó meleg kabátot is be kell szerezni mellé.

Az állatmintával ugyan illik óvatosan bánni, de Kerr pontosan tudja mennyi, ami még belefér, és ettől lesz egy kicsit különlegesebb ez az egyébként egyszerű öltözék. Bár továbbra is menő párducnak öltözni, pont ilyen felsőrésszel sehol nem találkoztunk, de azért van mivel kiváltani, igaz, legalább 7-8 ezer forintot rá kell szánni egy állatos blúzra.

Fekete zakónak vagy blézernek minden nő szekrényében kell lennie, de ha még sincs, akkor most pótolhatjuk az elmaradást, mindenhol van legalább egy-két fazon, igaz, hatezer forint alatt ezt sem tudjuk beszerezni, a határ pedig a csillagos ég, vegyük csak a Mango 24 ezer forintos darabját. Hasonló a helyzet a szűk farmerekkel is, nincs olyan üzlet, ahol ne árulnának, persze ez nem jelenti azt, hogy könnyű lenne megtalálni a tökéletes darabot, ezt minden nő tudja. A galériánkban azért találnak pár tippet.

Bár talán most már túl hideg van az egyszerű fekete balerinacipőhöz, ha valaki ragaszkodni akar az eredeti Miranda Kerr-külsőhöz, akkor szintén bárhova betérhet. A legolcsóbban a H&M üzleteiben kaphat magának lábbelit, a Zara pedig szokás szerint a legdrágább, bár a 7995 forint talán nem is olyan sok. Tegyük hozzá, a modell táskájának legtökéletesebb mását is itt találtuk meg 17995 forintért. Jó, az Asoson ennél egy picit barátibb áron is van egy hasonmás. Itt van egyébként a legjobb lelőhelye a napszemüvegeknek is, már 3700 forint környékén beszerezhetünk egy megfelelő kiegészítőt.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra