Pippa Middleton négy különböző miniruhában mutatta be könyvét

A botrányokat jól tűrő Kate Middleton testvére, Pippa októberben a Penguin Books kiadásában adta ki első könyvét Celebrate: A Year Of British Festivities For Families And Friends címmel. A rendezvényszervezésről szóló könyvért – mely egy három részes sorozat első része – 400 ezer fontot, 135 millió forintot tett zsebre a hátsójával hírnevet szerzett szerző – írja a huffingtonpost.com.

„Ijesztőnek találom, hogy 30 éves korom előtt világszerte ismert vagyok és mindezt a nővéremnek, a sógoromnak és a hátsómnak köszönhetem” – írja Middleton, akinek 30 fontra, 10600 forintra beárazott könyve már a megjelenés délutánján az 57. helyre került a brit Amazon listáján.

A királyi család besárgult tagja megadta a módját a könyvbemutatónak és egyetlen nap alatt négy különböző designer-szettben debütált könyvével Londonban. Döntse el ön, melyik visszafogott miniruha állt jobban a 29 éves, írói babérokra törő Middletonnak?

Color block mini dedikáláshoz

Pippa a Foyles könyvesboltban egy hozzá képest merész, fiatalos Paper London fekete-kék-lila és neon sárga, A-vonalú miniruhában dedikálta könyvét. Itt még senki sem sejtette, hogy az írónővé avanzsált Middleton ruháját és frizuráját többször is váltja majd. Ön szerint is jó választás a 395 fontos, 140 ezer forintos absztrakt ruha egy könyvbemutatóra, vagy inkább koktélpartira venné fel?

Roskansa Ilincic bordó mini-ruha

Pippa Middleton az őszi slágerszínekhez igazodó burgundi bordó Roksanda Ilincic ruhában érkezett meg a Fulham könyvesboltba, melyhez stílusosan egy fekete körömcipőt választott. Mit gondol Kate Middleton egyik kedvenc tervezőjének kissé merev ruhájáról, ön felvenné egy könyvbemutatóra, vagy másik kosztüm mellett döntene? Esetleg feldobta volna az egyszínű ruhát egy idén szupermenő kiegészítővel?

Markus Lupfer brokát-ruha

Nem sokkal a megnyitó után Pippa Middleton már át is öltözött és az eseményre érkező gyerekeket már egy Markus Lupfer-féle fekete, csillogó zöld brokáttal díszített ruhában fogadta. A megjelent gyerekek közül az egyik kislány kínos helyzetbe hozta a hercegné húgát, amikor azt merészelte neki mondani, hogy utálja a hercegnőket – írja a dailymail.co.uk. Önnek hogy tetszik a gyerek programhoz választott fekete miniruha? Inkább a bordó Roskansa Ilincic illett volna ide, vagy jó választásnak tartja a fényes elemekkel kiegészített ruhát egy gyerekprogramhoz?

Stella McCartney szürke tweed ruha

A fárasztó est végére tartogatta Pippa Stella McCartney ujjatlan, szürke ruháját, aminek különlegessége a harang formában végződő szoknya és a fehér anyaggal megtoldott hátsó rész volt. A könyv hivatalos megjelenésére rendezett bulira a divatikon családtagokkal megáldott Midletton már nem váltotta le outfitjét, ugyanebben a McCartney ruhában érkezett a fogadásra, amihez Tabitha London borítéktáskát és fekete Emmy magas sarkút választott kiegészítőként. Az esten Kate Middletonon kívül jelen volt többek között Eugénia és Beatrix yorki hercegnő és Pippa bátyja, James is. Mit gondol a szürke-fekete kazettás ruháról, illik egy 29 éves írónőhöz vagy ez már önnek is túl visszafogott darab?

Önnek melyik miniruha tetszik a legjobban?

Pippa Middleton táskaválasztása az optikai csalódást keltő McCartney ruhához többeket is megdöbbentett, hiszen a könyvpremier előtt két nappal Jane Brikin, Alexa Chung és Lana Del Rey nyomdokait követve táskát neveztek el a cambridge-i hercegnő húgáról. A krokodilbőr táskát öt különböző színben 195 fontért, 69 ezer forintért dobták piacra, de 69 fontért, 24500 forintért tejkaramella és fekete színben Pippa pénztárcát is lehet mellé rendelni a connaughtonline.co.uk oldalán.

„Ez Pippa Middleton kedvenc bőrtáskája!A különböző színekben kapható táska időtlen formája miatt szinte minden stílushoz illik, az alkalmi viselettől a hétköznapi együttesekig.” – mondta az együttműködésről a márka szóvivője.

Oszd meg másokkal is!
Mustra