Kinek állt jobban ugyanaz az áttetsző ruha?

Újabb néggyel gazdagodott az egyforma ruhában flangáló hírességek eseteit összegyűjtő lista. Ezen a héten is arra kérjük Önöket, döntsék el, kinek áll jobban ugyanaz a ruha!

Hailee Stenfeld - Natalia Vodianova

Kinek áll jobban?

A Félszeműért Oscar-díjra jelölt Steinfeld a Teen Vogue partiján viselte a Louis Vuitton kreációt, míg Natalia Vodianova pár nappal később jelent meg a Louis Vuitton 2013 tavaszi divatbemutatóján ugyanabban a ruhában. A két híresség teljesen különböző kiegészítőkkel viselte a közepesen áttetsző ruhákat. A 15 éves Hailee Steinfeld a biztonság kedvéért melltartót, egy túlméretezett aranyszínű LV láncot és a ruház illő kék szandált választott, míg Vodianova egy mohazöld LV kabátot és egy szokatlanul nagy táskát viselt kiegészítőként.

Hailee Steinfeld és Natalia Vodianova
Hailee Steinfeld és Natalia VodianovaNorthfoto / Europress / Getty

Alessandra Ambrosio - Chloe Bridges

Kinek áll jobban?

Chloe Bridges Disney-sztárból lett a Carrie Bradshaw tinédzserkorát bemutató sorozat egyik főszereplője, így hamarosan többet is hallhatunk róla. Most azonban azzal sikerült felhívnia magára a figyelmet, hogy azt a ruhát sikerült felvennie még áprilisban, amit októberben szúrt ki Alessandra Ambrosio. Igaz, a brazil szupermodell más színű verziót választott a kaliforniai rendezvényre.

Alessandra Ambrosio és Chloe Bridges
Alessandra Ambrosio és Chloe BridgesNorthfoto / Europress / Getty

Ashley Greene - Maria Menounos

Kinek áll jobban?

Az Alkonyat-sorozatból ismert színésznő szokásaival ellentétben egy visszafogott, fehér ruhát választott a Comic Con alkalmából még júliusban. Ashley Greene nem bonyolította túl a ruháját, színben passzoló övvel viselte. Az amerikai televíziós személyiség, Maria Menounos a Variety's magazin rendezvényén jelent meg ugyanebben a ruhában. A 2006-os, görög rendezésű Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetője valószínűleg a tavaszi hangulat visszaidézése céljából választott egy világos cipőt.

Ashely Greene és Maria Menounos
Ashely Greene és Maria MenounosNorthfoto / Europress / Getty

Ginnifer Goodwin - Eva Longoria

Kinek áll jobban?

Az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat Hófehérkéjét alakító Goodwin a MET Gálán viselte a Monique Lhullier 2012 őszi kollekciójának egyik mandarin színű darabját, míg a Született feleségekből ismert Longoria a szeptemberi Alma díjátadón jelent meg ugyanannak a ruhának a fekete színű verziójában. Goodwin ezüstszínű Brian Atwood cipővel tette különlegessé választását, míg Longoria egy kecses Tom Ford szandált választott.

Ginnifer Goodwin és Eva Longoria
Ginnifer Goodwin és Eva LongoriaNorthfoto / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra