20 fok, napsütés, és még egy őrült divatblogger

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal is egy párizsi divathéten kolbászoló divatbloggert mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Diana Enciu

Kedden is csodás idő lesz, hajnalban ismét több helyen jelenhet meg köd, észak felől egyre több fátyolfelhő sodródik fölénk – írja az Időkép.hu. Nem lesz se szél, se eső, 15-20 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk, de napon ennél jóval melegebbnek is érezhetjük az időt. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2-7 fok között alakul.

A szokatlanul meleg őszi napra ismét egy divathétre látogató blogger-modell képét választottuk: a magas, vékony Diana Enciu szettje a legjobb példa arra, hogy egy bőrszoknya nem feltétlenül szexi ruhadarab, hanem lehet egy különleges és játékos szett alapja, csak olyan szín és fazon kell, amit aztán tudunk sportos darabokkal variálni. Enciu piros ceruzaszoknyájához nagyon jól megy színben a kék MIckey egeres póló, de ahhoz, hogy igazán trendi legyen az összeállítás, elengedhetetlen egy magassarkú, egy hatalmas, köves nyaklánc, egy csillogó clutch és napszemüveg, plusz jól jön a strasszokkal kivarrt baseball sapka is.

A merész szettben ne nagyon induljon itthon sétálni, Párizsban is főként a divathét idején látni hasonlóan feltűnő nőket, de egy-egy érdekes részletet elleshetünk Enciu-tól: például ha szerzünk egy menő piros szoknyát (nem feltétlenül bőrt), azt érdemes kékkel párosítani. Sportos trikóinkat feldobhatjuk elegáns ékszerekkel, a stílusok keverése nagy divat. És ha jól tudunk öltözködni, akkor még egy hasonlóan feltűnő baseball sapka se mutat rosszul.

Szoknya és öv: J Crew

Cipő és clutch: Zara

Póló: Boyfriends

Kalap: H&M

Napszemüveg: Amorir

153131056
153132989
153131049
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek