Hurrá, egyre jobb az idő!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a párizsi divathét egyik résztvevőjét mutatjuk meg önöknek, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Natalie Joos

Már csütörtökön is remek időnk volt, de az előrejelzések szerint pénteken még jobbra lehet számítani. Szerencsére a hosszú hétvégére is marad a vénasszonyok nyara, mert a magasban enyhe, meleg légtömegeknek áramlanak be. Ezek miatt fokozódik a ködhajlam, így pénteken virradóra is többfelé alakulhatnak ki ködfoltok, de napközben sok napsütésben, kellemesen időben bízhatunk, csapadék sehol sem várható – írja az Időkép.hu. A maximum-hőmérséklet eléri a 19-24 fokot, hajnalban is 7 fok várható.

A Getty fotósa a párizsi divathét negyedik napján futott bele Natalie Joos-ba, aki modellügynökként – pontosabban casting agent-ként – dolgozott a bemutatókon. Ruhái tökéletesen megfelelnek a divathetek alatt elvárt túlzó stílusnak, mi kicsit finomabban, de nyugodtan próbálkozhatunk hasonló mintakeveréssel. Ha nem vagyunk ennyire bátrak, vegyünk fekete felsőt és cipőt a tarka szoknya mellé!

Napszemüveg: Tom Ford

Táska: Delvaux

Szoknya és felső: Peter Pilotto

Cipő: Casadei

153132991
153132993
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra