Végre 20 fok lesz és napsütés

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a milánói divathét egyik résztvevőjét mutatjuk meg önöknek, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Giulia

A borzalmas kedd után szép, napos szerda jött, és szerencsére a csütörtök is jónak ígérkezik: a hajnali pára-és ködfoltok megszűnését követően sok napsütésre, 18-20 fok körüli hőmérsékletre van kilátás, csapadék nem várható. A Dunántúlon megélénkül a délkeleti szél – írja az Időkép.hu. Péntek hajnalban is várható köd, mert a „magasban beáramló enyhe, meleg légtömegeknek köszönhetően fokozódik a ködhajlam”, de egyelőre úgy tűnik, hogy a hét második felében szuper idő lesz.

Mai alanyunk a milánói divathét ötödik napjára látogató blogger, Giulia, aki kipróbálta, milyen a sportosan elegáns stílus: dzsekije leginkább meccsre való, szoknyája még a tavaszi virágos trendeket idézi, az ultramagas sarkú cipő pedig kötelező egy divathéten. Giulia a Marni tavaszi-nyári trendjeit nézte meg a merész szettben, amit lehet szerteni, vagy nem szeretni, de legalább könnyű megjegyezni.

Hasonló szoknyát most nem nagyon tudunk venni (ez legalább annyiban emlékeztet rá, hogy világos színű), de a cipő egyértelműen a Zarából van, 15995 forintba kerül. A dzsekihez is maximum hasonlót tudunk csak venni, a Bershkában 5995 foritnért, vagy a Pull and Bearben 6995 forintért. Ha több időnk van, és nagyon bejön a szett, menjünk egy kört a turkálókban, ott van esélyünk hasonló darabokra.

152841552
152841553
Elena Braghieri / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra