Eláll az eső, vegyen piros kabátot, mint Eliza!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a londoni divathét egyik résztvevőjét mutatjuk meg önöknek, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Eliza

Szerdán elvileg eláll az eső, bár azok után, hogy már a hét elejére jó időt jósoltak, nem is tudjuk, mit higgyünk. Mindenesetre az Időkép.hu szerint délnyugat felől felszakadozik a felhőzet, a hajnali párásság és köd megszűnése után egyre többfelé kisüt a Nap – bár északkeleten lehet kisebb csapadék –, délután 14-19 fok várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10 fok között alakul. Az esős időt egyébként egy mediterrán ciklon hozta, amely még holnap reggelig alakítani fogja időjárásunkat. Az biztosnak látszik, hogy csütörtökön és pénteken már sehol sem várható eső, és a hét második felében 20 fok körüli maximumokban bízhatunk.

A modellként dolgozó 21 éve Elizát a Getty fotósa kapta le a londoni divathéten, az Issa London tavaszi-nyári bemutatója előtt, szeptember 15-én: a mindig borús angol időjáráshoz hasonló a keddi rossz idő, reméljük, szerdán már nem lesz szükség esernyőre. A piros, vékony, elegáns szövetkabát viszont biztos jól jön, ahogy a bakancs se hülyeség a több napos eső után. Eliza szettje egyébként jó példa az erőlködés nélkül elegáns stílusra: mindene fekete, nem lógnak róla nagy bizsuk, és csak a kabát tűnik ki a szettből.

Kabát: Jil Sander

Felső: Alessandro

RUha: nem tudja

Bakancs: Dr. Martens

Táska: Philip Lim

szerda köddel okt 17
Ben Pruchnie / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra